in

Man trilt van angst nadat hij maandenlang door gewelddadige vriendin in elkaar geslagen werd.

Opgelet: Sommige kijkers zouden de video onderaan het artikel schokkend kunnen vinden.

Dit is het schokkende moment waarop de politie een man volledig onder het bloed aantrof nadat hij maandenlang geslagen en mishandeld werd door zijn vriendin.

Jordan Worth verbood Alex Skeel om in hun bed te slapen, hield eten voor hem achter, besliste welke kleren hij mocht dragen, isoleerde hem van vrienden en familie en nam zelfs zijn Facebookaccount over.

Lees ook
23-jarige kerel en zijn 60-jarige verrimpelde vriendin veroveren harten: “Dit is echt liefde”

Toen hij door de politie gevonden werd, was er kokend water over hem gegoten en was hij gestoken. De beelden zijn te zien in een nieuwe BBC-documentaire.

Toen ze in 2018 veroordeeld werd, was ze de eerste vrouw in het Verenigd Koninkrijk die veroordeeld werd voor dominant en controlerend gedrag.

De documentaire ‘Mishandeld Door Mijn Vriendin” vertelt het verhaal van Alex (23) uit Bedford, die de gewelddadige relatie met zijn vriendin overleefde.

Het toont ook het werk van de politie van Bedfordshire terwijl ze de zaak onderzochten. De politie omschreef de zaak als een van de ergste gevallen van huiselijk geweld die ze ooit gezien hadden.

Lees ook
Man heeft erectie van 12 uur na roken cannabis

Zijn familie en vrienden getuigden hoe hij steeds verder van hen werd weggetrokken en hoe machteloos ze waren om in te grijpen. Ze hadden geen idee hoe erg de situatie zou worden.

De man liep niet alleen fysieke schade op, maar het misbruik sloeg ook onherstelbare psychische wonden. De dokters zeiden dat hij slechts enkele dagen van de dood verwijderd was.

In april 2018 werd Worth veroordeeld tot 7,5 jaar cel.

Bekijk hieronder een fragment uit de documentaire en deel dit verhaal met iedereen die je kent:

Sami wil 10 keer een vrij partij per dag, maar haar vriend trekt het niet meer

9 foto’s die bewijzen dat depressie geen gezicht heeft