in

Man steekt broer dood op Drents bungalowpark

Een 29-jarige man wordt ervan verdacht zijn 40-jarige broer te hebben doodgestoken in het Drentse Gees op zondagavond. Het Openbaar Ministerie en advocate Tineke Pieters bevestigen dit na berichtgeving in het Dagblad van het Noorden. Volgens Pieters hadden de broers een ruzie, waarbij getuigen zagen dat de jongere man zijn broer met een mes in de nek stak.

Lees ook
Man (32) dringt huis binnen van jonge vrouw in Tilburg, valt bij vlucht van vijfde verdieping af

Het tragische incident vond plaats in bungalowpark De Kamp, waar de broers hun huis hadden. De politie arresteerde de 29-jarige man kort na het steekincident. De rechter-commissaris heeft op donderdag besloten dat hij nog twee weken in hechtenis blijft.

“Onderzoek naar aanleiding van aanval op broer”
Een woordvoerster van het Openbaar Ministerie meldt dat er onderzoek wordt gedaan naar de motieven van de man om zijn broer aan te vallen. Zelfs de advocate heeft geen exacte informatie over de reden van de ruzie tussen haar cliënt en zijn broer en spreekt van “familieperikelen”. Ze benadrukt dat het nooit de bedoeling van haar cliënt was om zijn broer neer te steken. Hij zou zelfs geprobeerd hebben het bloeden te stoppen. “Het is een tragische zaak, hij is er kapot van,” aldus de advocate.

Lees ook
Meisje (15) door oudere man aangerand in trein naar Zwolle: 'Pure pijn en onmacht wat je dan voelt'

Katie en Dean wilden eens iets nieuws uitproberen in bed, maar dat had een dramatische afloop

Nicol Kremers zelf in de afkickkliniek zwaar onder invloed: ‘Compleet van het padje’