in

Man springt uit rijdende auto om hulp te zoeken voor suïcidale echtgenote

Wierden – Een Duits echtpaar heeft vrijdag voor een ongewoon incident gezorgd op de N35 nabij Wierden. De vrouw, die achter het stuur zat, had suïcidale gedachten uitgesproken naar haar man, die daarop de beslissing nam om uit de rijdende auto te springen.

De man wist een voorbijganger te alarmeren, wat een snelle reactie van de politie in gang zette. Het voertuig met de verwarde vrouw vervolgde met hoge snelheid haar weg richting Zwolle. Door gecoördineerde actie van de politie werd de kruising richting Zwolle geblokkeerd, wat de vrouw dwong tot stoppen.

Lees ook
Vrouw (65) hele nacht op gruwelijke wijze misbruikt: 32-jarige man opgepakt

Toen de auto tot stilstand was gekomen, heeft de politie de verwarde bestuurster uit het voertuig gehaald. Volgens de politie was ze volledig de weg kwijt. De vrouw is overgedragen aan een arts van de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) voor verder onderzoek en behandeling.

Lees ook
Mark doet huishoudelijke klusjes en presenteert zijn vrouw een rekening van 800 euro!

De man, die ongeschonden maar wel geschrokken uit de auto was gesprongen, werd door de politie naar zijn auto in Zwolle gebracht. Hij wacht op het politiebureau in Zwolle in afwachting van de uitkomst van het onderzoek naar zijn vrouw.

‘Baby’ hangt uit rijdende auto, politie waarschuwt: ‘Doe dit soort dingen niet’

Vader (36) gooit vriendin en baby’tje uit het raam