in

Man kust 2-jarig meisje en probeert haar te ontvoeren op strand in Ibiza

Een man is gearresteerd na een poging tot ontvoering van een tweejarig meisje op een strand in Ibiza. Hij kuste daarbij het meisje in haar gezicht en probeerde haar vervolgens tot tweemaal toe te ontvoeren.

Een politieagent die niet in dienst was, zou volgens The Mirror hebben ingegrepen toen hij de moeder van het kind hoorde schreeuwen. De man stelde zich agressief op, maar de politieagent slaagde erin hem vast te houden tot meer politiehulp ter plaatse kwam.

Lees ook
Lisa (26) had een ‘beetje last van haar nek', vijf uur later was ze helemaal verlamd

Vermoedelijke dader
„Agenten hebben een Marokkaanse man gearresteerd als vermoedelijke dader van aanranding, verzet bij arrestatie en ongehoorzaamheid, nadat hij op een strand in Ibiza een tweejarig meisje probeerde mee te nemen die hij eerder in het gezicht kuste”, aldus een woordvoerder van de politie.

Op het moment dat de man het kind probeerde te ontvoeren, bevrijdde de moeder haar dochter uit de greep van de man. Ze besloot een andere plek te zoeken, maar de man kwam weer naar hen toe, greep het kind opnieuw en liep met haar de zee in.

Lees ook
Vrienden halen wrede grap uit: Het gezicht van April smelt weg

„De moeder van het meisje begon te schreeuwen omdat de man weer toesloeg. Op dat moment kwam een politieagent buiten dienst – die op het strand was en het geschreeuw van de moeder hoorde – te hulp en slaagde erin het kind terug bij de moeder te brengen”, klinkt het.

Herhaaldelijk
De politieagent in burger vroeg de man herhaaldelijk om uit de buurt te blijven van de moeder en het kind, maar de man nam een „gewelddadige houding aan” en „wierp zich op de politieagent die hem moest terugdringen en vasthouden tot er meer politiehulp arriveerde”, aldus de lokale politie.

Het is niet nog duidelijk op welk strand het voorval zich afspeelde.

Jolanda bezorgd over ouderenzorg: ‘Mijn moeder lag drijfnat in haar ontlasting’

Meisje 16 verschijnt niet op werk: Dood gevonden in sloot met fiets