in

Man injecteert zichzelf maandenlang met zijn zaad

Een man uit Ierland heeft een zeer merkwaardige “alternatieve therapie” gebruikt in een poging zijn chronische rugpijn te verhelpen.

Maandenlang injecteerde hij zichzelf met zijn eigen sperma. Omdat zijn zelfbedachte behandeling niet meteen de gewenste resultaten had, belandde hij uiteindelijk in het hospitaal met rugpijn én een infectie.

De man (33) besliste na anderhalf jaar toch eens medische hulp te zoeken in een ziekenhuis in Dublin, Ierland. Daar merkten de artsen naast rugpijn ook een abces en rode huiduitslag op zijn arm.

Lees ook  Lisa (21) weegt 248 kilo: ‘Mijn lunch? 2 borden friet, 6 gefrituurde snacks en een hele fles cola’

“Toen we dieper ingingen op zijn alternatieve therapie, vertelde hij dat hij zich had geïnjecteerd met een “maandelijkse dosis” sperma en dat gedurende een periode van achttien opeenvolgende maanden.

Daarbij maakte hij gebruik van een naald die hij online had gekocht”, zegt Dr. Lisa Dunne in het Irish Medical Journal.

Röntgenfoto’s toonden een ophoping van sperma in de spier van zijn voorarm. Omdat de rode uitslag zich begon te verspreiden over zijn arm, kreeg de patiënt intraveneuze antibiotica toegediend.

Lees ook  Als je een dier zo ziet staan, neem dan meteen contact op met een dierenarts

Volgens Dr. Dunne en haar collega’s was het de eerste keer dat een mens zichzelf had geïnjecteerd met sperma.

Ook op allerhande websites en online fora hadden ze geen meldingen gevonden van mensen die geprobeerd hadden hun rugpijn te genezen met een dergelijke “behandeling”.

De man was dus gewoon zelf op het idee gekomen, zonder enige medische raadpleging. “Dit geval toont duidelijk de gevaren aan van zogenaamde medische experimenten”, klinkt het nog.

21 vrouwen die binnen een seconde kunnen transformeren in een monster

”Lastige eter?” Volgens de wetenschap je gewoon een fijnproever