in

Man heeft trucje gevonden om nooit meer ziek te worden – “Drink urine door je neus”

Wat zou jij doen als je mocht kiezen tussen, een paar dagen een verkoudheid hebben of je eigen urine drinken door je neus? We hopen het eerste! Wij in ieder geval wel!

Dat is echter niet het geval bij Yoga meester Sam Cohen van 41 jaar. Hij claimt al 20 jaar geen verkoudheid meer te hebben gehad en volgens hem komt dat omdat hij elke keer als hij naar het toilet moet, zijn urine via zijn neus drinkt.

Lees ook
Armband geeft je elektrische schok wanneer je te veel snoep eet

Naast dat het volgens hem goed werkt tegen ziektekiemen en verkoudheid, zou het ook wonderen betekenen voor zijn s*ksleven… Sam is momenteel wel single.

Als hij een verkoudheid aan voelt komen neemt hij weer een extra shot van zijn urine en zogezegd voelt hij die dan helemaal opgaan in rook.

Hij voelt zich net als Superman wanneer hij met zijn flesje de badkamer in loopt. Superman loopt ook naar de telefooncel en stiekem weet niemand wat hij eigenlijk precies aan het doen is.

Lees ook
Dee, de ex van Enzo Knol, volledig uit de kleren voor de foto!

Dat is ook zo bij Sam, aldus Sam. Hij neemt zijn flesje mee naar de badkamer elke keer als hij moet toiletteren en dan week Niemand wat hij eigenlijk aan het doen is.

Sam drinkt niet alleen urine maar ook vruchtensappen, CBD, wine en groentesappen. Hij claimt al meer dan 100 mensen te hebben ontmoet via sociale media die ook aan neus drinken doen en samen met zijn vrienden oefenen ze rond 10 tot 20 keer per dag.

Wildpoepende vrouw opgepakt – Meerdere agenten onder de poep

Onderzoek: Vrouwen snurken net zo hard als mannen