in

Man had 9 maanden seks met een dolfijn en zegt dat zij hem verleidde

Nadat Malcolm Brenner in 1970 s*ks had met dolfijn Dolly, werd hij de onofficiële woordvoerder voor zoöfilie.

Sommige mensen zien Brenner, die meer dan veertig jaar geleden s*ks had met Dolly, als een perverseling, een dierenmis handelaar, of op z’n minst een verknipt persoon.

Maar tot op de dag van vandaag beschrijft Brenner, over wie onlangs een documentaire werd gemaakt, zijn ervaringen met de dolfijn als mooi en bijna spiritueel.

De twee ontmoetten elkaar in 1970 toen Brenner studeerde aan New College in Florida, en zijn eerste freelanceopdracht als fotograaf aannam.

Hij zou foto’s maken voor een boek over Floridaland in het stadje Sarasota – een aftands attractiepark waarvan je er vroeger wel meer tegenkwam als je door Florida reed, voordat de gigantische themaparken er verrezen. Al snel raakte hij in de ban van de dolfijn.

Dolly zwom naar de andere kant van het bassin toen de onbekende man met een hoornen bril en halflang haar voor het eerst in het water sprong.

Uiteindelijk kwam ze naar hem toe, zegt Brenner, die de dolfijn negen maanden lang fotografeerde.
Op een dag, toen hij haar over haar rug aaide, draaide Dolly zich op om haar genitaliën aan hem te tonen.

Later begon ze haar tanden over zijn arm te wrijven, op een volgens de fotograaf erotische manier. Als hij haar niet gaf waar ze om vroeg, duwde Dolly hem expres een paar meter onder water.

Lees ook
"Mijn beste vriendin trouwde met de man die me ver kracht heeft"

“Vrouwtjesdolfijnen zijn erg assertief als het op seks aankomt,” vertelt Brenner. “Ze hebben geen enkele terughoudendheid in het uiten van hun seksualiteit, terwijl andere dieren passief zijn, of alleen gewillig.”

Brenner zegt zelf dat hij zich altijd tot dieren aangetrokken heeft gevoeld. Als kind werd hij mis bruikt door zijn psycholoog, vertelt hij.

In diezelfde periode nam zijn vader hem mee naar de bioscoop, om een film te kijken die The Shaggy Dog heette. Hij kreeg een erectie, hoewel hij pas vijf jaar oud was. Achteraf noemde hij dat een belangrijk moment in zijn leven.

Zijn zoöfilie begon een paar jaar later serieuze vormen aan te nemen, toen hij elf of twaalf was. Brenner had seks met zijn poedel, hoewel hij dat naar eigen zeggen achteraf vies vond.

Hoewel Brenner in 2009 een fictieversie van het verhaal van zijn relatie met Dolly had geschreven, had hij nooit eerder gepraat over hoe hij de daad precies verricht had.

In de documentaire vertelt hij dat Dolly alleen in het bassin was met een mannetjesdolfijn, en dat ze vrijwillig naar een ander gedeelte van het bad kwam om wat privacy met hem te hebben.

Na dertig minuten voorspel, p*netreerde Brenner de vagijn van de dolfijn, die hij beschrijft als een hele reeks flappen.

Het was een moeilijke klus (hij moest een horizontale positie aannemen, terwijl de dolfijn verticaal lag), maar Brenner omschrijft de ervaring als zowel teder als erotisch.

“Ik voelde een sterke verbondenheid, op elk vlak,” zegt hij in de film. “Het voelde echt alsof we ophielden twee individuele wezens te zijn en één werden.” Volgens hem kwamen zowel hij als de dolfijn klaar.

Lees ook
De wijnglasfles voor baby’s bestaat gewoon echt!

Na het voorval verhuisde Brenner naar de staat Washington. Dolly ging naar een ander park in Mississippi.

Hij hoorde later dat ze daar zelfmoord heeft gepleegd, volgens Brenner omdat hij haar “in de steek heeft gelaten,” zoals hij het in de film noemt.

Brenner heeft momenteel geen relatie, en hij zegt dat hij na Dolly geen seks meer heeft gehad met dieren.

Hij wacht op de dag dat zoöfilie net zo wordt geaccepteerd als homoseksualiteit, hoewel hij denkt dat dat nog wel even kan duren.

Hij zegt ook dat hij niet begrijpt waarom mensen een probleem hebben met zijn neigingen, maar ze het karakter Brian in Family Guy wel accepteren.

“Dezelfde mensen die mij een monster noemen, lachen om de grappen die Seth McFarlane maakt over een hond die het bed deelt met vrouwen,” zegt hij.

Maar Brenner trekt zich niet te veel aan van de meningen die mensen over hem hebben, en zegt actief te zijn op meerdere datingsites.

Hij zegt dat hij zich niet teveel zorgen maakt over de documentaire, en dat hij niet bang is om herkend te worden als het ‘gezicht van dierens*ks’. Blijkbaar zijn er andere zaken die relaties met vrouwen in de weg staan.

“Ik vind het moeilijk om hier vrouwen te vinden die net als ik atheïstisch zijn,” zegt hij. “Maar ik heb me net aangemeld voor een datingsite voor atheïsten, dus daar komt hopelijk snel verandering in.”

Meisje (11) bevallen van zoon. De vader is haar 14-jarige broer

Wetenschap beweert: luiheid is een teken van hoogbegaafdheid