in

Man duwt 90-jarige vrouw voor aankomende trein

Rotterdam – Een 90-jarige vrouw brak haar heup toen ze door toedoen van een nog onbekende man viel met haar fiets. Het is goed mogelijk dat die man het slachtoffer opzettelijk duwde.

Het gebeurde vandaag 15.00 uur nabij metrostation Hesseplaats. De vrouw stak daar op haar elektrische fiets een spoorwegovergang over toen ze werd geraakt door een fietser die haar inhaalde. Hij fietste door terwijl het slachtoffer ten val kwam. Op dat moment kwam er een trein aan.

Lees ook
Sophie Milzink deelt foto met super afgetraind zomerlichaam

Getuigenoproep
Volgens een getuige die het slachtoffer te hulp schoot, heeft de onbekende fietser expres geduwd. Deze getuige vertrok even later naar haar werk, helaas zonder haar gegevens achter te laten.
De politie zou heel graag met die hulpvaardige vrouw spreken. Ook andere getuigen die meer over het incident kunnen vertellen en/of over de erbij betrokken fietser, wordt gevraagd contact op te nemen.

Lees ook
Telefoonrekening Shannon (19) na vakantie: 30.887 euro

Toestand slachtoffer
De 90-jarige Rotterdamse was heel actief en deed tot het ongeval nog alles zelfstandig. Op dit moment herstelt ze in een revalidatiecentrum van de operatie die ze moest ondergaan. Of mevrouw helemaal zal herstellen is nog niet in te schatten.

Help de politie
Wie heeft iets gezien van het incident en/of weet wie de fietser kan zijn door wiens toedoen het slachtoffer ten val kwam?

Wie is de vrouwelijke getuige die het 90-jarige slachtoffer te hulp schoot?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000

Vrijwilligers van zoekactie krijgen flinke boete

Aangehouden Remon overleden, volgens familie door bruut politiegeweld