in

Man die trouwt met rijstkoker, scheidt weer na vier dagen

Het gezegde ‘Liefde gat door de maag’ werd wel heel letterlijk genomen door de Indonesische Khoirul Anam, die besloten heeft om met een rijstkoker te trouwen. Maar het duurde helaas niet zo lang, omdat hij na vier dagen weer het besluit nam om te scheiden.

Huwelijksdag
Op facebook gingen de foto’s die Khoirul deelde viraal. Op de foto’s is te zien hoe hij en zijn Philips rijstkoker op de speciale dag helemaal gedressed waren.

Lees ook
Nieuwe zorgelijke trend – Vrouwen scheren gezicht voor betere huid

De rijstkoker droeg zelfs een sluier. Uiteraard zit er ook een foto bij waarop te zien is hoe Khoirul alle benodigde documenten ondertekent en nog een foto waarop hij de bruid kust op de deksel.

Lees ook
Man loopt een longinfectie op door het ruiken aan zijn stinksokken

Khoirul laat op facebook ook weten waarom hij zo gek op zijn bruid is. “Je bent eerlijk, liefdevol en gehoorzaam. Zonder jou zou mijn rijst niet gaar worden”, schrijft hij.

Maar helaas bleek die liefde een korte duur te hebben, omdat hij 4 dagen na het huwelijk alweer gescheiden is. “Mijn besluit staat vast.

Het is moeilijk, maar dit is de keuze die ik heb gemaakt. Er bestaat geen perfecte partner.” Wat de reden van zijn besluit is, heeft Khoirul niet verteld.

Juf (24) heeft seks met leerling (15): “Ze ging hem zelf ophalen”

14-jarig meisje ‘permanent gehandicapt’ na 150 squats als straf van gymleraar