in

Kevin laat zich ombouwen tot wilde zwijn: Eindelijk ben ik weer mezelf

Een man die geobsedeerd is door lichaamsaanpassingen heeft een flink veel geld uitgegeven om een paar slagtanden aan zijn tanden te laten toevoegen. Hij denkt namelijk dat hij een zwijn is.

De man, die zichzelf heel toepasselijk Kevin the Orc noemt, heeft een groot deel van zijn leven besteed aan het tatoeëren van ongeveer 80 procent van zijn lichaam en heeft nu ongeveer 500 euro uitgegeven om twee gigantische punttanden aan zijn eigen tanden te laten toevoegen.

De 41-jarige is afkomstig uit het kleine stadje Iguatemi op de grens tussen Paraguay en Brazilië en zegt dat hij zijn eerste tatoeage kreeg op de jonge leeftijd van slechts 15 jaar.

Op 35 jarige leeftijd ging hij over tot lichaamsmodificatie en hij is van plan om door te gaan in de toekomst.

Lees ook
Vrouw stoomt vagijn heeft nu tweedegraads brandwonden

Orc heeft een aantal onderhuidse piercings evenals getatoeëerde oogballen en een gespleten tong.

Ondanks het feit dat een heleboel mensen vinden dat hij er echt heel raar uitziet blijft hij volhouden dat hij alleen zichzelf is en dat dat alles is wat iemand kan doen, echt waar.

Hij legde uit: : “Ik probeer mezelf te zijn, dit zijn gewoon mijn ideeën en mijn inspiraties die rechtstreeks vanuit het hart komen. “Ik ben door niemand geïnspireerd.”

Het is misschien niet verrassend dat Orc zei dat hij nogal wat aandacht krijgt voor zijn – laten we zeggen – unieke uitstraling.

Maar, ondanks wat je misschien denkt zijn de meeste opmerkingen blijkbaar positief. Hij ging verder: “Ze vertellen me goede dingen die me motiveren om door te gaan.

“Slechte mensen bestaan overal en zijn altijd in de buurt… maar ze schudden me niet.”

Hij is duidelijk trots op zijn stijl en de manier waarop hij zichzelf heeft laten zien maar hij zei wel dat zijn familie en vrienden sommige van zijn beslissingen niet zo goed hebben ondersteund.

Lees ook
Dame toont even wat alle vrouwen doen wanneer ze even alleen thuis zijn

Orc voegde eraan toe: “Ik ben door mijn ouders opgevoed in Campo Grande. “Mijn moeder vindt het niet leuk, mijn vader tolereert het en mijn vrienden vinden het raar.”

Maar hey, een beetje afkeuring hier en daar betekend niet dat hij zijn dromen niet najaagt. Hij heeft het werk immers al gedaan dus hij kan de klok nu niet echt meer terugdraaien.

Hij is van plan om door te gaan met het verkrijgen van tatoeages en lichaamsaanpassingen en het boeit hem helemaal niks wat andere mensen over hem denken.

Het is eigenlijk nogal een positieve houding om te hebben als je erover nadenkt. Hij concludeerde: “Leven, gelukkig zijn, reizen, liefhebben.

Doe wat je wilt. “Het leven gaat snel voorbij en de dood is zeker.” Dat is zeker waar mijn man. Jij doet het allemaal.

Famke Louise laat niets aan je verbeelding over met deze foto:

Michele vermoordt haar tweelingdochters en pleegt daarna zelfmoord