in

Man (31) doodgereden op vluchtstrook na eerder ongeval

Vrijdagavond kwam een 31-jarige inwoner van Lelystad om het leven bij een tragisch ongeval op de A27 bij Almere, zo bevestigt de politie na meldingen van Omroep Flevoland.

Het slachtoffer, betrokken bij een eerdere aanrijding tussen zijn personenauto en een vrachtwagen met lichte materiële schade, werd op de vluchtstrook aangereden door een andere vrachtwagen. “In eerste instantie leek het te gaan om een aanrijding met beperkte schade tussen een personenauto en een vrachtwagen,” legt een politiewoordvoerder uit. “Echter, toen beide bestuurders op de vluchtstrook stopten, escaleerde de situatie. De bestuurder van de personenauto stapte uit en werd vervolgens aangereden door een naderende vrachtwagen.”

Lees ook
Heleen van Royen laat zich in lingerie meppen met een zweep

Het is nog onduidelijk hoe dit kon gebeuren, en een grondig onderzoek is gaande. De chauffeur van de vrachtwagen die het fatale ongeluk veroorzaakte, is vrijdagavond naar het politiebureau gebracht voor verhoor en het afleggen van een verklaring. “Bovendien is nazorg verleend, want niemand wenst deze tragedie,” benadrukt de politiewoordvoerder.

Lees ook
Man verkracht vrouwen in pashokjes

Het onderzoek zal zich richten op het vaststellen van eventuele verwijtbaarheid in deze aangrijpende gebeurtenis.

Bus vol kinderen op weg veronge­lukt: 15-jarige komt om het leven

Rotterdammer (23) overleden bij zeer heftige crash, auto in brand gevlogen