in

Leuker kunnen we het huishouden niet maken met deze dweil-slippers van de Zeeman!

Het huishouden is nou eenmaal niet het leukste klusje. Ondanks dat we er vaak tegenop zien, moet het nou eenmaal gebeuren…

Kan jij je nog die scene van Pipi Langkous herinneren waarin ze dweilen onder haar voetjes bindt en door de kamer begint te schaatsen en op deze manier de vloer boent? Als je wil kan jij dit weekend precies hetzelfde doen.

Lees ook
Eva (34) is als de dood voor vogels: ‘Komt een vogel voorbij op tv, dan zap ik weg’

win-win
Zet je favo muziekje op trek de dweil-muiltjes en en ga lekker aan de slag! je vloer wordt een stuk schoner en je verbrandt ook nog eens wat extra calorieën.

Lees ook
Zoon steekt moeder dood vanwege ruzie over blowen: 'Ik was zo kwaad dat ik haar heb vermoord'

Leuker kunnen we het volgens mij niet maken. Deze geniale dweilslippers zijn te koop bij budget winkel Zeeman en voor een paartje Tel je slechts 2,99 neer. Ohja, daarnaast krijg je ook nog eens lekkere warme voeten!

Moeder is gek op jonge jongens: Veel vrienden van mijn zoon heb ik ontmaagd

Vrouw die baby aanviel om te doden total loss geslagen door vader