in

Leerling (15) op intensieve na uit de hand gelopen TikTok wurgspel

Een 15-jarige leerling van een middelbare school in Deinze, Oost-Vlaanderen, heeft meerdere dagen op de intensive care doorgebracht na een schokkend incident waarbij een wurgspel met een klasgenoot uit de hand liep. Het voorval vond plaats op 26 januari en werd bevestigd door het parket van Oost-Vlaanderen.

De twee betrokken klasgenoten, beiden 15 jaar oud, speelden een wurgspel dat populair is op het sociale mediaplatform TikTok. Het spel vereist dat de gewurgde persoon afklopt wanneer het te veel wordt. Helaas liep het in dit geval verkeerd af, waarbij de gewurgde leerling niet op tijd kon aankloppen en het bewustzijn verloor.

Lees ook
Ouders laten vijf weken oude baby 2,5 uur alleen in warme auto: ‘We wisten niet dat dit niet mocht’

“Het slachtoffer kon niet tijdig afkloppen en raakte buiten bewustzijn”, meldde het parket. “De dader, geschrokken door de situatie, liet de ander onmiddellijk los. Hierdoor viel het slachtoffer met het achterhoofd op de grond en moest worden overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij meerdere dagen op de intensive care verbleef.” Gelukkig is het slachtoffer momenteel thuis en herstellende.

Lees ook
Vrouw en kind overleden bij gezinsdrama in Leuven, baby zwaargewond

De vader van het slachtoffer heeft een klacht ingediend voor slagen en verwondingen. De school heeft eveneens een intern onderzoek gestart, waarbij getuigen en verantwoordelijken hun verklaringen hebben afgelegd bij de politie.

Arthur (18) filmt vrijpartijen van z’n moeder: “Ik zeg ook welke standjes ze moet doen en krijg 10 procent”

86-jarige Koosje zoekt een toyboy: “Ik slik door, veel jonge vrouwen niet!”