in

Kinderen randen elkaar aan op school na thema lentekriebels: ouders woedend!

Afgelopen week heeft de gemeente Veere bekendgemaakt dat er verschillende gevallen van ongepast (s*ksueel) gedrag tussen jonge kinderen hebben plaatsgevonden. Deze incidenten vonden onder andere plaats bij de buitenschoolse opvang in Vrouwenpolder en op school.

Volgens de gemeente was het gedrag uitsluitend tussen de kinderen en waren er geen volwassenen bij betrokken. Alle betrokken ouders zijn deze week op de hoogte gebracht en hebben vanmiddag een brief ontvangen. In de brief wordt opgeroepen tot kalmte, aangezien nog niet alle feiten bekend zijn.

Lees ook
Mannen houden een fotoshoot met hun “baby buik” en de beelden zijn hilarisch

Er is een onderzoek ingesteld en de hulpverlening bij de buitenschoolse opvang wordt versterkt. Daarnaast is een overleg gestart om samen met de buitenschoolse opvang en de school te bepalen welke stappen nu genomen moeten worden. De school had voor het eerst de thema lentekriebels ingevoerd.

Lees ook
Andrea (21) wil niet stoppen met fillers: ”Ik ben veel mooier met grote lippen”

Reactie van de Burgemeester
Burgemeester Schouwenaar reageerde op het incident: “Het is echt heel naar dat kinderen op jonge leeftijd geconfronteerd worden met een situatie waarin ze niet willen zitten. Het is nu belangrijk om vanuit het perspectief van de kinderen te handelen en goed na te denken over de volgende stappen. Deze kinderen hebben nog een heel leven voor zich en je wilt niemand beschadigen met zoiets.”

Overleden fietser tientallen meters weggeslingerd na aanrijding

Ali B helemaal in elkaar geslagen in zijn eigen woning!