in

Kinderen leggen op camera vast hoe Peter Gillis hun moeder Nicol Kremers in elkaar slaat

Nicol Kremers, de ex-partner van Peter Gillis, verkeert in een zeer moeilijke periode. Ze heeft contact opgenomen met Patty Brard van Shownieuws om haar verhaal te delen en te uiten dat ze momenteel “door een hel” gaat.

Nicol bevindt zich in een diep dal en is volledig ingestort. Ze geeft aan dat de vermeende mishandelingen door Peter haar enorm hebben geraakt en dat ze dit nog steeds niet heeft kunnen verwerken. Al haar pijn en emoties komen nu naar boven.

Eerder deze week stuurde Nicol al gruwelijke foto’s van haar verw0ndingen naar Patty Brard, waarop haar toegetakelde gezicht en been te zien waren.

Ze beweert dat Peter hier verantwoordelijk voor is. Nicol heeft opnieuw contact gezocht met Patty Brard om te vertellen dat ze haar pijn en gevoelens diep heeft weggestopt en nu een zeer moeilijke periode doormaakt.

Lees ook
Man probeert zoontje 10 dood te rijden

Ze geeft aan dat alles wat ze heeft meegemaakt en de recente aang*ftes ervoor hebben gezorgd dat al haar opgekropte emoties weer naar boven komen.

Patty Brard, die een goede band heeft met Nicol, voelt oprecht met haar mee en vindt het ontzettend sneu wat Nicol momenteel doormaakt.

Nicolleke heeft deze week ook onthuld dat ze destijds geen aang*fte heeft gedaan tegen Peter Gillis omdat hij haar zwaar onder druk zou hebben gezet.

Ze beweert bovendien dat ze niet één keer, maar meerdere malen slacht0ffer is geweest van mish*ndeling door de eigenaar van de vakantieparken.

Wat tevens schokkend is, is dat de kinderen van Nicol de mish*ndelingen hebben gefilmd. Dit nieuws werd bekendgemaakt door Shownieuws. Het is moeilijk te bevatten en buitengewoon heftig.

De aangifte tegen Peter is gedaan door twee p0litieagenten die Nicol hebben bezocht. Op 29 augustus moet Peter zich voor de r*chter verantwoorden.

Deze recente ontwikkelingen werpen een schokkend licht op de situatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis.

Lees ook
Schokkend geweldsincident: 10-jarig meisje aangevallen nabij zwembad

Nicol gaat door een zeer moeilijke tijd en w0rstelt met de gevolgen van de vermeende mish*ndelingen. Haar verhaal en de beweerde druk die op haar is uitgeoefend, maken het een uiterst complexe zaak.

De komende r*chtszaak zal hopelijk meer duidelijkheid verschaffen over wat er werkelijk is gebeurd en welke gevolgen dit zal hebben voor zowel Nicol als Peter.

Het nieuws dat de kinderen van Nicol Kremers de mish*ndelingen van hun moeder hebben gefilmd, heeft bij velen voor verbijstering gezorgd.

Het feit dat jonge kinderen getu!ge zijn geweest van dergelijk geweld is hartverscheurend en roept vele vragen op over de veiligheid en het welzijn van het gezin.

Deze schokkende onthulling werpt ook een nieuw licht op de zaak en versterkt het belang van het beschermen van kinderen in situaties van huiselijk gewild.

Het is essentieel dat kinderen zich veilig en beschermd voelen in hun eigen huis en dat ze niet worden blootgesteld aan geweld en traumatische gebeurtenissen.

Jongen (14) overleden na ski-ongeluk, viel 25 meter naar beneden

Vermiste opa Haryouli gevonden in het water: Schilderswijk in diepe rouw