in

Keyshia snuffelt en zuigt graag aan vieze luiers: “er MOET urine in zitten.”

Als het om verslavingen gaat, heeft de 22-jarige Keyshia een bijzonder unieke. Ze heeft een obsessie voor de smaak van vuile, met urine doordrenkte luiers, een gewoonte die ze twee jaar geleden ontwikkelde. Dit vreemde gewaarwording wordt besproken in een aflevering van “My Strange Addiction.” Bekijk de hele video onderaan het artikel.

Overal in huis luiers
Sinds die eerste bevlekte luier schat Keyshia dat ze al door zo’n 25.000 vuile eenheden is gegaan, genoeg voor zes baby’s tijdens hun hele luierperiode. In een scène van de show klaagt haar verloofde Jerome over hoe ze de luiers overal laat rondslingeren, zelfs in bekers. “Was gewoon de beker af,” is haar antwoord.

Lees ook
Artsen weigerden Sarah’s gezicht aan te raken – dus nam ze het heft in eigen hand

Jerome is geschokt door hoe ver ze gaat voor de smaak van de luiers. “Ik heb geprobeerd een middenweg te zoeken, maar ze gaat ver voor haar luiers,” zegt Jerome. “Ze is zelfs bereid om in de vuilnisbak te zoeken.” In de aflevering probeert Keyshia van haar luierverslaving af te komen.

Maar dat blijkt niet eenvoudig. “Ik ga nog één keer ruiken, dan mag je ze hebben,” zegt ze. Twee jaar geleden ontwikkelde Keyshia een vreemde verslaving – het kauwen op en ruiken aan vuile luiers. Sindsdien heeft ze haar kasten, lades en tas gevuld met met urine doordrenkte luiers om haar verlangens te bevredigen.

Lees ook
23-jarige kerel en zijn 60-jarige verrimpelde vriendin veroveren harten: “Dit is echt liefde”

“Ze moeten urine bevatten. De zwaardere met meer urine ruiken beter,” zegt ze in een aflevering van de TLC-serie “My Strange Addiction”. “Ik hou ervan, het smaakt gewoon geweldig. Ik heb er een als ik in de keuken aan het koken ben,” zegt ze in de show.

Wat vind jij van de vreemde verslaving van Keyshia? We horen graag je mening erover. Daarom daarom zeker een leuke reactie achter op onze Facebookpagina. Zo kunnen wij dit soort bizarre en opmerkelijke verhalen voor je blijven schrijven.

Vermiste man toch dood aangetroffen in Roosendaal

Weet jij nog waar deze metalen vlieg vroeger voor werd gebruikt? Weinig mensen weten dit!