in

Kevin (42) weigert nog ‘lelijke vrouwen’ te daten: ”Ik heb klasse”

De 42-jarige Kevin, een treinmachinist uit Nederland, tevens ex inbreker, heeft aangegeven dat hij geen ‘lelijke wijven’ meer wil daten. In een interview met een lokaal radiostation vertelde hij dat hij genoeg heeft van het daten van vrouwen die niet aan zijn schoonheidsideaal voldoen.

“Ik ben er klaar mee”, zei Kevin. “Ik heb genoeg tijd verspild aan het daten van vrouwen die ik eigenlijk niet aantrekkelijk vind. Ik wil nu alleen nog maar daten met mooie vrouwen.”

Kevin legde uit dat hij altijd al hoge eisen had als het ging om het uiterlijk van zijn partners, maar dat hij in het verleden toch compromissen had gesloten.

“Ik heb mezelf altijd gezien als iemand die weet wat hij wil en die niet genoegen neemt met minder. Maar op de een of andere manier ben ik toch in relaties beland met vrouwen die niet aan mijn standaard voldoen.”

Lees ook
Vermissing Yoran Krol: Fiets op Merwedebrug gevonden, Politie zoekt in het water

Toen hem werd gevraagd wat hij precies bedoelde met ‘lelijke wijven’, zei Kevin: “Ik bedoel vrouwen die niet aantrekkelijk zijn in mijn ogen.

Ik weet dat dit subjectief is, maar voor mij gaat het om vrouwen die niet goed verzorgd zijn, te zwaar zijn, een slechte huid hebben of gewoon niet mijn type zijn.”

Sommige luisteraars van het radiostation reageerden kritisch op de uitspraken van Kevin en beschuldigden hem van oppervlakkigheid. Kevin verdedigde zichzelf echter door te zeggen dat hij gewoon eerlijk is over wat hij wil.

“Ik denk dat het beter is om eerlijk te zijn over wat je wilt in een relatie. Het heeft geen zin om tijd te verspillen aan relaties die toch niet werken omdat je niet op dezelfde golflengte zit qua uiterlijk.”

Het is niet de eerste keer dat iemand kritiek krijgt op het hebben van hoge eisen als het gaat om het uiterlijk van een partner.

Lees ook
Zelfs Mr. Frank Visser kan deze buurvrouw niet helpen: “Kom buiten dan lafbek”

Veel mensen vinden dat dit getuigt van oppervlakkigheid en dat er meer belangrijke eigenschappen zijn dan uiterlijk alleen. Anderen vinden juist dat je moet gaan voor wat je wilt en dat je niet tevreden moet zijn met minder.

Kevin lijkt vastberaden om alleen nog maar te daten met vrouwen die aan zijn schoonheidsideaal voldoen.

“Ik ben op een punt in mijn leven waar ik weet wat ik wil en waar ik niet meer genoegen neem met minder. Ik wil gewoon daten met mooie vrouwen en daar ga ik nu voor.”

Of Kevin daadwerkelijk in staat zal zijn om alleen nog maar te daten met vrouwen die aan zijn schoonheidsideaal voldoen, is natuurlijk nog maar de vraag.

Maar hij lijkt in ieder geval vastberaden om zijn wensen na te streven en niet meer te settelen voor minder dan hij verdient.

Frans Bauer is kapot van verdriet | Verliest Mariska op pijnlijke manier

Dit verandert er op 1 januari voor je portemonnee