in

Kerel snijdt zelf z’n jongeheer en ballen eraf met keukenmes. “Orgasme is nu veel intenser”

De 23-jarige IT’er Trent Gates uit Washington DC heeft onlangs iets onthuld wat hij deed op 16-jarige leeftijd. Iets wat jullie en wij (hopelijk) nooit zullen doen.

Hij nam een scherp mes en sneed zijn eigen penis en ballen eraf! Waarom? Omdat Trent een ‘nullo’ wil zijn, wat verwijst naar mannen wiens genitaliën zijn verwijderd.

Lees ook
Onderzoek toont aan dat mannen zich uren op toilet verstoppen om huishoudelijke taken te vermijden

Doe-het-zelf operatie
Gates voerde zijn niet ongevaarlijke doe-het-zelf operatie uit in januari 2017. Eerst sneed hij zijn pretstok eraf in zijn appartement, met een mes dat hij ontsmette met alcohol en ijswater.

Zijn testikels moesten er daarna aan geloven in een hotelkamer in North Carolina, onder toezicht van een spotter die eventueel een ambulance kon bellen.

Na de twee ‘ingrepen’ spoedde Gates zich telkens naar een ziekenhuis, waar hij gehecht werd en ook mentale ondersteuning kreeg.

“De wonde waar ik m’n ballen verwijderde, had een maand nodig om te genezen. Het gapende gat waar eens mijn penis zat, had slechts drie weken nodig”, zegt Gates.

Lees ook
Baby met wijnvlek gepest door volwassenen “foeilelijk” en “defect” wordt ze genoemd

Intensere seks
Gates gebruikt nu een catheter om te plassen en zegt zelf dat de seks die hij heeft met zijn vriend nu veel intenser is.

Ze hebben beiden zijn ‘transformatie’ volledig aanvaard. Na de eerste keer seks beleefde hij wel iets speciaal: “Ik trilde daarna uren aan een stuk! Het orgasme was enorm geweest.”

De ‘nullo’ vertelt tot slot ook nog een bizarre anekdote: “Toen ik mijn penis afsneed, bewaarde ik die in de diepvriezer.

Op een dag smeet mijn moeder hem weg. Ze weigert nog altijd te zeggen waarom ze dat deed.” Wel wel wel…

‘Help, mijn vriend is zo trots op zijn ‘soldaat’ dat hij hem altijd bovenhaalt op familiefeestjes’

‘Toen Luna (9) hoorde dat ze zou doodgaan, zei ze: Jammer. Ik heb zo mijn best gedaan’