in

Kelly: “Ik doe het 5 keer na elkaar met mijn minnaar en nog wil hij zijn vrouw niet verlaten”

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Kelly Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun s*ksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een dame die een minnaar heeft en eigenlijk meer wil. Maar dat wil maar niet lukken…

“S*ks met mijn getrouwde minnaar is subliem. Maar hij weigert ons langetermijnplan te bespreken,” zegt de dame. “Ik vind hem zo leuk en kan me geen toekomst zonder hem voorstellen. Ik wil een groot huis, een diamanten ring en baby’s. Hij zegt dat hij dat ook allemaal wil en dat ik het allemaal zal krijgen. Maar hem vastpinnen op een tijdlijn blijkt moeilijker dan een kwal vastpakken. Hij komt hier op maandag-, woensdag- en vrijdagavond. Ik kook, we drinken wijn en trekken dan elkaars kleren uit.”

“We doen het vijf keer na elkaar”
“Hij is erg s*xy en soms doen we het wel vijf keer achter elkaar,” gaat ze verder. “Hij pakt zijn kleren en gaat er om 3 uur ’s nachts vandoor, mij achterlatend als een bibberend (maar opgetogen) wrak. Hij en zijn vrouw zijn jaren geleden uit elkaar gevallen toen ze voor haar zieke moeder ging zorgen en geen moeite meer voor hem deed. Hij belooft me dat ze snel zullen scheiden. Maar wanneer is snel? Vijf maanden? Vijf jaar? Ik wil nu kinderen en ik maak me zorgen dat mijn tijd opraakt, maar ik maak me ook zorgen dat ik hem niet voor het blok zet als ik hem afschrik.”

Lees ook
Man valt 25 kilo af van bizar McDonald’s dieet

De vrouw vind het vreemd dat de echtgenote van haar minnaar zijn ‘verdachte’ gedrag niet in vraag stelt. “Maar blijkbaar hebben ze een aparte slaapkamer en is zij een vaste slaper,” zegt ze. “Hij houdt vol dat ze net zo graag wil scheiden als hij, maar er zijn veel ‘factoren om te overwegen’. Wat betekent dat? Ik kijk naar mijn vrienden die zich aan het vestigen zijn en ik voel me buitengesloten. Mijn ouders weten niet dat ik iemand zie die getrouwd is en ik kan het niet riskeren om hem aan hen voor te stellen tot hij gescheiden is, omdat ze dat niet goedkeuren. Wat moet ik doen?”

Lees ook
Vrouw stopt aardappel in vagina om niet zwanger te worden: Na 2 weken begonnen wortels te groeien

“Verspil geen tijd aan deze man!”
Zoals altijd had Jane wel wat advies in petto: “Je moet je voorbereiden op het feit dat er geen ‘langetermijnplan’ is. Deze man leeft van dag tot dag en geniet van elk moment. Ik denk dat je geen woord kunt geloven van wat hij zegt. Hij brengt drie avonden per week met jou door – wat doet hij in het weekend? Als dit huwelijk dood is en hij en zijn vrouw op weg zijn naar de rechtbank, waarom blijft hij dan nooit slapen? Weet ze wel van jou? Ik betwijfel het.”

“Houd geen geheimen voor je ouders, want ze houden van je,” ging Jane verder. “Vertel ze vandaag nog alles wat je doormaakt en vraag hun mening. Ik heb de indruk dat je hele leven op de schop moet. Je hebt al veel te veel tijd verspild aan die man. Maak een lijst van je dromen en alles wat je wilt bereiken. Maak het uit met deze man en stel voor dat hij zijn leven op orde brengt voordat hij iemand anders van streek maakt. Je verdient zoveel meer.”

Meisjes van scooter getrapt, één slachtoffer zwaargewond

Pasgeboren zoontje influencer sterft na ’zonlicht-dieet’: ’Geen eten, maar enkel levensenergie’