in

Katie en Dean wilden eens iets nieuws uitproberen in bed, maar dat had een dramatische afloop

Na een wild feestje op oudejaarsnacht beslisten Katie Widdowson (24) en haar echtgenoot Dean Smith (25) om eens iets nieuws uit te proberen in bed. Voor alles een eerste keer, dachten ze. Maar hun s*ksspelletje kende een dramatische afloop.

“Katie en Dean waren tot 5 uur ’s ochtends op een feestje geweest”, vertelt moeder Patricia enkele maanden na de feiten. “Toen ze thuiskwamen, zijn ze samen in bed gedoken.”

Lees ook
Vrouw verkracht door twee mannen op feestje: 'Prikken', 'ploegen' en 'locomotief

Omdat het koppel eens iets nieuws wilde uitproberen, liet Katie zich vastbinden. En daar liep het uiteindelijk fout. Een dag later had de jonge vrouw verschrikkelijke pijn in haar pols. Zo erg dat ze ermee naar het ziekenhuis ging.

Maar daar zagen ze niet wat er mis was. De artsen van het ziekenhuis in het Engelse plaatsje Sutton Coldfield gaven haar pijnstillers en stuurden haar terug naar huis.

Rechtszaak
Amper 24 uur na het erotische spelletje overleed Katie in een ambulance. Haar linkerhand was volledig zwart geworden door een vleesetende bacterie: necrotiserende fasciitis. Patiënten kunnen zich daar heel ziek voelen en heel veel pijn hebben. Als de aandoening niet behandeld wordt, breidt de infectie zich snel uit met de dood tot gevolg. Zoals bij Katie.

Lees ook
Zelfs Mr. Frank Visser kan deze buurvrouw niet helpen: “Kom buiten dan lafbek”

Nu het onderzoek naar haar dood na al die maanden volledig is afgerond, overweegt de familie om een rechtszaak aan te spannen tegen het ziekenhuis. “We zijn zeker dat ze de vleesetende bacterie heeft opgelopen tijdens het seksspelletje. Hoe dat precies gebeurd is, is nog niet helemaal duidelijk. Maar het feit dat de dokters haar niet ernstig hebben onderzocht, heeft wel haar dood betekend”, zegt moeder Patricia.

Vader van 9 kinderen ontdekt na 35 jaar huwelijk dat hij onvruchtbaar is

Man steekt broer dood op Drents bungalowpark