in

‘Kan ik donderdag nog wel gewoon rij-examen doen?’

U,een 18-jarige jongen, bent niet in het bezit van een rijbewijs, hebt zeven keer meer gedronken dan toegestaan en bent zo stoned als een garnaal.

In een vlaag van verstandsverbijstering besluit u om met uw vrienden in Laren een ritje te maken in de bolide van uw werkgever zonder dat hij dit doorheeft om vervolgens tegen een hek aan te knallen waardoor de wagen total loss is. Mag dat?

Nee, mag niet
Waarschijnlijk is je antwoord ‘nee’. En dit klinkt natuurlijk als pure waanzin, maar een jongen uit Laren vroeg dit zich af nadat hij een nacht in de cel moest doorbrengen na een bizarre joyride.

Lees ook
Mandy gaat naar dokter voor een plek op haar neus, krijgt te horen dat het vleesetende kanker is

De politie Blaricum Eemnes Laren deelde het opmerkelijke verhaal via Facebook. Dit tot grote hilariteit van duizenden mensen en tot grote ontsteltenis van de agenten.

De dronken jongen had een gezellig avondje achter de rug en besloot met een paar vrienden over te gaan op deze dollemansrit.

Dit alles werd gedaan in de auto van zijn baas die hier geen toestemming voor had gegeven. Toen hij zijn roes had uitgeslapen was de eerste vraag die hij stelde: „Kan ik donderdag nog wel gewoon rij-examen doen?”

Lees ook
Deze vrijstaande villa in op Funda staat te koop voor maar 129.500 euro!

Het antwoord hierop laat zich raden. En vermoedelijk is zijn rij-examen niet zijn enige probleem. De verzekering zal geen enkele cent van de schade vergoeden omdat de tiener én geen rijbewijs had, én dronken was én onder invloed van THC was.

Vermoedelijk zal hij flink in de buidel moeten tasten en de duizenden euro’s schade uit eigen zak moeten betalen. Maar ook dit gaat een probleem opleveren.

Doorgaans verdient men geld met een baan. De gebeurtenissen van afgelopen nacht hebben naar alle waarschijnlijkheid ook negatieve gevolgen gehad voor zijn arbeidsovereenkomst.

Meisje (8 jaar) bosjes ingesleurd en betast: pedofiel droomde over ‘meisjes in luiers’

Zien: Onze Juultje Tieleman laat je met open ogen achter met doorzichtige jurk!