in

Jutta Leerdam en Jake Paul alweer uit elkaar ‘Jake in tranen!’

Jutta Leerdam is sinds vorige maand op vakantie naar Miami en andere tropische oorden. Sinds enkele maanden wordt de schaatskoningin gelinkt aan Jake Paul, een wereldberoemde en steenrijke influencer.

De twee zijn elkaar een paar maanden gaan volgen op Instagram, en dat viel op. Jake volgt namelijk maar zo’n 230 mensen en één daarvan was plotseling de Nederlandse Jutta. Dat terwijl er ruim 22,7 miljoen mensen Jake volgen.

Toen Jutta naar Miami was gevlogen voor vakantie bleek ook Jake plotseling naar Miami te gaan. De twee werden vervolgens meerdere malen met elkaar gespot en kort daarna kwam het verlossende antwoord. Met intieme kiekjes en een foto van de twee hand in hand werd de relatie tussen de twee bevestigd.

Lees ook
Patty Brard in tranen en keihard getroffen door de crisis: ‘Ik moet bezuinigen!’

Echter heeft Jutta een bloeiende schaatscarrière in Nederland, de pret was na een maandje voorbij. Eerder werd gesproken dat Jake wellicht naar Nederland zou verhuizen, Yvonne Coldeweijer denkt daar anders over.

Relatie Jutta Leerdam en Jake Paul weer voorbij?
Jake heeft op YouTube een soort liefdesverklaring geplaatst. Jake vertelt: “Ze is een wereldkampioen en ik sta versteld door haar en haar werkwijze en wat een engel ze is. Ze is één van de puurste mensen die ik ooit heb ontmoet. Ze heeft mijn perspectief veranderd en geholpen om uit dit verlies te komen […] Ze is een zegen. Jutta, als je dit kijkt: je bent geweldig.” Yvonne Coldeweijer vermoedt echter dat haar vertrek naar Nederland een mogelijk einde van de ‘rela’ betekent. Coldeweijer: “Jutta gaat weer naar huis. Is dit het einde van de rela met Jake?” 64 procent van de spionnen van Coldeweijer denken dat dit het einde van hun relatie betekent, 36 procent gokt op een vervolgt. Aangezien beide genoeg geld hebben om maandelijks 20 keer op een neer te vliegen moeten we dat nog zien:

Lees ook
Mensen reageren geschrokken als Amber (24) haar BH uittrekt

Getrouwd stel doet verschrikkelijke ontdekking: “hoe kunnen we ooit getrouwd zijn”

Jongen (9) dood in sporttas in water gegooid: stiefvader opgepakt