in

Jongetje (9) ernstig mishandeld nadat man door bal geraakt wordt

Zoetermeer – De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling in de namiddag van zaterdag 23 maart op het Schipluidenpad in Zoetermeer. Het slachtoffer, een jongen van 9 jaar, raakte hierbij gewond.

Rond 16.45 uur was het slachtoffer aan het spelen in de speeltuin op het Schipluidenpad toen bij een balspel een voorbijganger werd geraakt. In een reactie hierop werd het 9-jarige slachtoffer door deze man dusdanig hard in het gezicht geslagen dat de jongen ernstig gezichtsletsel opliep en zich onder doktersbehandeling heeft moeten laten stellen. De politie is een onderzoek gestart, hierbij zijn onder meer camerabeelden in de omgeving van het incident veiliggesteld

Lees ook
Actrice Linda van Dyck (75) overleden

Signalement
Uit verklaringen is het volgende signalement van de verdachte vastgesteld. Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur. Hij was tussen de 16 en de 20 jaar oud en droeg zaterdag 23 maart een donkere jas en een donkere broek met witte sportschoenen. De verdachte draagt een slotjesbeugel.

Lees ook
Vermiste Samed (33) uit Apeldoorn na ruim een week gevonden

Getuigen
Het onderzoeksteam is dringend op zoek naar getuigen. Heb je meer informatie over de mishandeling of over de mogelijke dader? Neem dan contact op met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via M.: 0800-7000. Ook camerabeelden uit de omgeving van het Schipluidenpad kunnen van grote waarde zijn voor het onderzoek.

Eurovisie past regels aan, Joost Klein furieus: ”Ze willen niet dat ik win”

Waterleiding barst terwijl koppel op reis is, zoon filmt verwoesting