in

Jenna (21) neemt ontslag zodat ze verder kan leven als ‘puppy’

De 21-jarige Jenna Phillips had tot voor kort geen al te gelukkig leven. Ze voelde zich niet helemaal goed in haar eigen lichaam, kon het beter met viervoeters vinden dan met mensen en werd vrij letterlijk hondsdol van haar werk als opticien.

Op een dag besloot ze daarom het roer om te gooien en haar ontslag aan te kondigen. Jenna realiseerde zich steeds meer dat ze niet geschikt was voor haar werk, eigenlijk ook niet voor een baan in het algemeen. Sterker nog: Ze voelde zich niet eens geschikt voor een bestaan als mens.

Nee, de 21-jarige gaat voortaan door het leven als puppy.

Lees ook
Vrouw raakt opgewonden van zichzelf: “Als ik in de spiegel kijk begin ik te lekken” (foto’s)

Met teenslippers en in korte broek naar het werk: niet iedereen kan het waarderen, maar vooruit, op de écht zomerse dag is het gedoogd.

Soort van dan. Van kantooretiquette moet de 28-jarige Damien Turner in ieder geval niets weten. Hij wil gewoon dragen waar hij zich fijn bij voelt. Een luier, dus.

Nieuwe Carrière
Dat betekent echter niet dat Jenna voortaan geen poot meer uitsteekt. Integendeel, ze ‘werkt’ meer dan ooit, maar tegenwoordig doet ze dat via TikTok.

Daar plaatst ze filmpjes van haar hondenleven, wat vooral bestaat uit wandelen, achter ballen en stokken aanrennen en water drinken uit een bakje.

Als je denkt: ‘daar kijkt geen hond naar!’, hebben wij slecht nieuws voor je. Jenna haalt met haar video’s namelijk miljoenen kijkers per maand binnen.

Lees ook
Juultje Tieleman heeft de boel er losjes bijhangen tijdens haar vakantie!

Neem bijvoorbeeld haar laatste creatie, waarbij ze tijdens een wandeling met haar baasje plotseling een andere ‘puppy’ – nee, Jenna is niet de enige meid die op vier poten door het leven gaat – tegen het lijf loopt. Het filmpje (hieronder te zien) kreeg maar liefst 15 miljoen views.

@thepuppygirljennaLuck I was being held back 😤♬ original sound – Jenna


Uiteraard levert zo’n lading views heel wat centen op. De teller staat op dit moment al op zo’n 700.000 Britse pond (850.000 euro), waarvan het grootste deel van haar OnlyFans komt.

Uiteraard komt er niet alleen geld binnenstromen, maar ook een hele lading verbaasde en ook kwade reacties.

Soms gaat het om honderden haatmails per dag. Jenna maakt zich daar echter totaal niet druk om, want, zoals zij als geen ander weet: “blaffende honden bijten toch niet.”

Daisy (32) is scheten van buurman helemaal zat en bedreigt hem met de dood

Bejaarde man (79) riskeert 10 jaar cel voor jarenlange verkrachting van z’n mentaal gehandicapte dochter