in

Jan Smit stiekem naar bed geweest met deze zeer bekende dame!

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft de nodige 0pschudding ver00rzaakt in Volendam door onthullingen over enkele bekende zangers.

Volgens de juicekoningin is zanger Jan Smit onweerstaanbaar voor vrouwen en heeft hij bij elke gelegenheid wel een dame aan zijn zijde.

Er gaan geruchten dat hij plezier heeft gehad met Bridget Maasland, Welmoed Sijtsma en Maan de Steenwinkel tijdens opnames, waaronder die van ‘Beste Zangers’.

Lees ook
Patty Brard (68) ‘Ik ben bang om lelijk oud te worden!’

“De hele stad lijkt ervan op de hoogte te zijn,” aldus Yvonne. Ze begrijpt wel waarom vrouwen dol op hem zijn.

“Hij is zo aardig en charmant,” deelde Coldeweijer in haar podcast ‘De Juice Show’. Maar nu blijkt dat Jan ook een poging heeft gedaan om met Yvonne te flirten. “Ik zat in de jury van het Junior Songfestival, en toen ontmoette ik hem backstage,” onthulde ze. “Het was een lege ruimte, en hij zei: ‘Je hebt het echt heel goed gedaan.’

Toen keek hij me aan, en ik dacht: dus zo doet hij dat.,Dat is Jantje met zijn blauwe ogen, ja hoor… Kan dat wel.” Wanneer haar co-host Mark vraagt of ze verliefd is op de zanger, antwoordt Yvonne: “Nee, doe niet zo raar.”

Lees ook
Peter totaal genegeerd bij trio met zijn eigen vrouw: “Ze gingen los als konijnen!”

Ze benadrukt dat hoewel Jan er leuk uitziet en sociaal is, ze niet overdrijven moet. “Dat valt wel mee. Ik vind hem niet super aantrekkelijk of zo. Er is hier een medewerker die nu Jan in zijn onderbroek aan ons laat zien.

Nee, sorry. Heeft hij hier lang voor getraind? Doe maar weer weg.”

Yvonne sluit af door te zeggen: “Nee, Jan heeft het van zijn charme.

Oh, hij heeft echt charisma, vind ik. Dat heb je gewoon, daar ben je mee geboren, toch?”

Man slaat eigen vrouw met kapot glas in Waalwijk

Dit bedrag mag je in 2024 belastingvrij contant in huis hebben liggen!