in

Influencer Nina Warink: ‘Niet vies van poseren in lingerie’

Bij het grote publiek is ze nog relatief onbekend, maar op social media is ze allang geen kleintje meer.

Nina Warink (24), vriendin van YouTuber Kelvin ‘Kalvijn’ Boerma (25), heeft op Instagram meer dan een half miljoen volgers.

De door ‘FHM’ benoemde Social Media Queen van 2021 gaat nu zelfs met de achterwerk blo*t in het blad.

“Ik denk dat als ik vijftig en uitgelubberd ben, dat ik vol trots naar deze foto’s kijk”

Wie een blik op Nina’s Instagram-account werpt, ziet een boel selfies en kiekjes in bikini. Van een beetje blo*t is ze namelijk niet vies, zo zegt ze in gesprek met FHM.

Lees ook
Maak kennis met Kelly, één van de knapste verpleegsters ter wereld (foto’s)

Voor het mannenblad doet ze een s*xy shoot en is ze te zien in een pikante video. “Ik ben er natuurlijk niet vies van om in s*xy lingerie op Instagram te poseren”, vertelt ze, “maar ik heb het nog nooit eerder met zo’n s*xy insteek gedaan.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NINA WARINK (@ninawarink)


“Ik ben op zich ook wel tevreden met mijn vrouwelijke vormen, dus dat er achterwerk en b*rsten op zitten”, vertelt ze verder.

“Ik denk niet dat ik veel te klagen heb, zeker ook omdat het allemaal puur natuur is.” Nina is in ieder geval in haar nopjes met de sensuele foto’s van zichzelf, die inmiddels als achtergrond dienen op de telefoon van haar vriend. “Ik denk dat als ik vijftig en uitgelubberd ben, dat ik vol trots naar deze foto’s kijk.”

Lees ook
Ben jij vaak vergeetachtig? Dan ben je gewoon intelligent!

Monica Geuze is door FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van het land. Daarmee treedt ze in de voetsporen van onder anderen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Doutzen Kroes en Kim Feenstra.

Maar die titel wordt Monica helaas niet in dank afgenomen. “Kijk, smaken zullen altijd verschillen, maar los van dat vraag ik me af of het in deze tijd normaal is om zó gemeen te zijn’, zegt ze erover. Hier lees je meer over de kritiek op de influencer.

Vrouw raakt opgewonden van zichzelf: “Als ik in de spiegel kijk begin ik te lekken” (foto’s)

Ex-natuurster Lana Rhoades vertelt over haar meest walgelijke scène ooit en het klinkt als pure horror