in

In folie gewikkelde dode vrouw net over de grens gevonden

LIEVEGEM – In het Belgische Waarschoot, net over de Nederlandse grens, is een in folie gewikkeld lichaam gevonden. Volgens Belgische media zou het mogelijk kunnen gaan om een vermiste vrouw.

Zondagmiddag was de politie al een buurtonderzoek gestart. ze waren op zoek naar ’een zwaardere vrouw met tatoeages’, zeggen overburen Veerle en Katrien tegen Het Nieuwsblad. „Ze vroegen ons ook om onze deuren op slot te houden.” Rond half zes werd het lichaam waarschijnlijk in een tuin aan de Akkerstraat aangetroffen.

Lees ook
Snikkelfoto van Ferry Doedens valt slecht bij volgers!

„Er zijn aanwijzingen dat de persoon met geweld om het leven is gekomen”, meldde de politie. Volgens een bron van de krant zou het lichaam zwaar zijn toegetakeld en in folie gewikkeld zijn.

Lees ook
Grote kans dat ik jullie man of vriend al in mijn bed heb gehad, zegt dame van plezier

In de woning waar de lugubere ontdekking plaatsvond, woont een man. Hij is er na zijn scheiding komen wonen. Zijn ex, met wie hij kinderen heeft, woont iets verderop in dezelfde straat. Volgens buren leeft hij wat teruggetrokken, maar is hij vriendelijk en waren er nooit problemen. “Hij zwaaide ook altijd goeiendag. Achter die woningen liggen velden en smalle buurtweggetjes. Het kan evengoed zijn dat de bewoner hier niks mee te maken heeft. Is het lichaam daar misschien gewoon gedumpt?”

11-jarige Brooklynn Belliot vermist

Video van dader Weiteveen: ’Richard is helemaal doorgedraaid’