in

‘Ik ontdekte dat mijn man stiekem zijn diarree verzamelt in potten, wat moet ik nu doen?’

Op het wereldberoemde forum in Reddit zie je soms wel eens best heel opvallende verhalen de revue passeren. Aangezien mensen daar anoniem kunnen blijven, durven veel gebruikers wat openhartiger te zijn dan in het echte leven. De dame uit onderstaand verhaal zat bijvoorbeeld met een probleem waarmee je niet direct naar je vriendinnen of schoonmoeder stapt.

‘Mijn man heeft stiekem een gigantische collectie met diarree’
Zo vertelde de getrouwde vrouw dat ze wel een heel erg walgelijke hobby had ontdekt van haar echtgenoot en ze heeft nu geen flauw idee van wat ze moest doen. Zo ontdekte ze heel toevallig dat haar man zowaar zijn diarree in potten verzamelt. Ze vroeg op Reddit advies want wat zeg je immers na zo’n vondst tegen je lieftallige echtgenoot?

“Ik heb dit enkele uren geleden gevonden en ik heb geen flauw idee hoe ik hier in godsnaam mee moet omgaan dus elk advies is welkom. Toen ik in de keuken aan het schoonmaken was, besloot ik om de bovenste plank nog eens af te stoffen. Ik kan nooit zien wat daar op staat zonder laddertje omdat dit te hoog is voor mij.”

Lees ook
Goed nieuws voor de theedrinkers: Theeleuten leven langer en gezonder

“Wanneer ik echter omhoog klom, zag ik daar maar liefst 14 potten met diarree staan. Allemaal afgesloten en bijna volledig gevuld tot de rand. De consistentie in de potten varieert van bruin water tot een dik zwart en walgelijk slib. Om het nog meer bizar maken, viel het mij op dat alle ranzige potten netjes gerangschikt zijn van meest waterig tot meest stroperig.”

“Je vraagt je nu wellicht af hoe ik weet dat het diarree is. Ik ben zo stom geweest om één van die potten te openen en de geur was exact hetzelfde dan degene die mijn man soms achterlaat als hij naar toilet is geweest. De doordringende geur was zo verdomd walgelijk dat ik het nog voel branden in de achterkant van mijn keel.

“Ik weet dat mijn echtgenoot veel last heeft van een prikkelbare darm, maar dit is toch niet meer normaal? Waarom zou hij in godsnaam zijn stront bijhouden in gesloten potten? Moet ik vertellen wat ik gevonden hebben? Of gooi ik ze gewoon weg? Ik weet echt niet wat ik momenteel moet doen.”

Lees ook
Wetenschap: kale mannen stralen meer mannelijkheid, succes en intelligentie uit

‘Misschien heeft hij wel een fetisj?’
Indien je advies wil op je meest gekke vragen dan is Reddit natuurlijk ‘the place to be’. Ook deze dame kreeg onmiddellijk heel wat suggesties voor haar ‘probleempje’. Sommige denken dat hij ‘zijn stront gebruikt om high te worden’ (dat kan blijkbaar met de juiste toevoegsels). Andere mensen denken dan weer dat hij het bijhoudt om dat hij het wil tonen aan de dokter vanwege zijn prikkelbare darm. Al is dat geen uitleg natuurlijk voor het feit dat hij maar liefst 14 potten heeft.

Nog iemand anders is ervan overtuigd dat hij ‘de potten daar bewust heeft gezet zodat jij ze kan vinden om zo jou te introduceren aan zijn stront fetish’. Het beste advies was wellicht van degene die zei dat er iets grondig mis was met haar man en ze raadde aan om hem gewoon te confronteren, maakt niet hoe ongemakkelijk het is: “Hij zet potten met stront in jouw keuken waar je kookt. Dit is echt niet normaal, natuurlijk moet je daar iets van zeggen.”

‘Mijn vrouw is undercoveragente en had vaak seks met een crimineel, heeft ze me nu bedrogen?’

Feminist Myriam draait door en knipt geslachtsdeel van zoontje af