in

Horrorbeelden: Mike in Spanje aangevallen door krokodil in zwembad!

Op vakantie gaan naar Spanje gaat tegenwoordig helaas niet meer zonder gevaren. Overal aan de kust rond het land worden de laatste maanden haaien gespot. De haaien lijken zich steeds dichter bij de kust tussen mensen te willen begeven, waarschijnlijk opzoek naar voedsel. Wetenschappers vermoeden dat hun natuurlijke voedselbronnen elders flink verminderd zijn waardoor ze nieuwe gebieden moeten uitkammen voor voedsel.

Mogelijk komt dit door overbevissing en klimaatverandering. Maar wanneer je niet aan de kust zit lijk je ook niet altijd even veilig te zijn. Recordtemperaturen worden gemeten en in sommige plaatsjes kan het kwik oplopen tot ruim 45 graden. Geen pretje natuurlijk, maar wanneer je aan het zwembad kan vertoeven, dan is het misschien nog wel uit te houden.

Lees ook
Hoogbejaarde vrouw (95) overleden na val in sloot met scootmobiel

Mike komt krokodil tegen in zwembad in Spanje
In een all-inclusive resort of hotel kan natuurlijk weinig mis gaan. Het eten wordt voor je gemaakt, je kunt oneindig veel drankjes bestellen en lekker in het zwembad liggen zonder uit te hoeven kijken voor haaien. Dan moet je natuurlijk nog hopen dat je ‘adults only’ hotel niet vlak naast een kinderopvang zit. Mike aka de Amsterdamse Freek Vonk komt al jaren in hetzelfde hotel. Het zwembad ziet er heerlijk uit, alleen Mike heeft een krokodil gespot. Mike besluit, ondanks het grote gevaar, toch even een kijkje te nemen:

Lees ook
Geen sneeuw op dak: politie komt hennepkwekerij op het spoor

Vrouw geniet misschien net iets té hard van piercing in intieme delen

Vrouw neergeschoten door stel met baby in buggy