in

Hoogzwangere vrouw verliest baby door geweldadige beroving

Een hoogzwangere vrouw uit Capelle aan den IJssel is maandagavond ernstig gewond geraakt bij een beroving toen ze onderweg naar huis was. De overvaller sloeg haar op haar hoofd waardoor ze op haar buik en gezicht viel.

Nadat de 33-jarige vrouw uit Capelle van den IJssel had gesport, is ze met de metro naar station Capelsebrug gereisd. Toen ze, onderweg naar huis in de wijk ’s Gravenland voorbij een bruggetje liep, werd ze van achter aangevallen en op haar hoofd geslagen. De vrouw viel daardoor voorover op haar buik en haar gezicht.

Lees ook
Mees (12) verongelukte op weg naar school

Tegen de vrouw werd gezegd dat ze geld moest geven, waarnaar haar telefoon is gepakt en de persoon is weggerend. Het slachtoffer is daarna met bebloed gezicht de wijk ingelopen. Uiteindelijk is de vrouw opgevangen en werden meteen de hulpdiensten gebeld.

Lees ook
Vrouw (80) doodgestoken in woning door 21-jarige bekende

Baby
Het slachtoffer moest voor controle van de baby naar het ziekenhuis. Ze heeft de baby verloren. In het ziekenhuis werd duidelijk dat de vrouw ook breuken in haar gezicht heeft opgelopen waarvoor ze moet worden geopereerd.

De politie is direct een onderzoek gestart in de omgeving. Ze is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Iedereen die iets heeft gezien, wordt opgeroepen zich te melden.

Vrouw neergestoken en huis in brand gestoken

Vrouw trakteert collega’s op spacecake bij afscheid: ‘Iedereen sliep in eigen braaksel’