in

Hij heeft de grootste slang ter wereld in zijn broek: Vrouwen schrikken zich rot om de lengte

Een van de populairste rappers van Groot-Brittannië is op weg naar een fortuin van meerdere miljoenen en dat komt door zijn… p*nisgrootte. Rapper M Dot R is een enorme hit sinds zijn nummer Turn Red bijna 6 miljoen keer is bekeken op YouTube. Zijn fans variëren van Sean Paul tot NBA-legende Shaquille O’Neal.

Nu is hij in gesprek met een pikante abonnementssite voor een mega-gelddeal nadat mensen erachter kwamen dat hij ook nog eens zo groot geschapen is dat vrouwen “bang” zijn om met hem naar bed te gaan. M Dot R, geboren als Moses Robert McGeorge, zei: “Ik heb heel veel gevallen gehad waarbij vrouwen weigerden met me naar bed te gaan toen ze mijn jongeheer zagen. Sommigen zeiden: ‘Haal dat ding bij me weg’ omdat ze bang zijn dat ze daarna niet meer zouden kunnen lopen.”

Lees ook
Romy Monteiro poseert in bikini en laat weten trots te zijn op haar lichaam

“Mijn fans zullen er een kick van krijgen”
“Het nieuws heeft duidelijk OnlyF*ns bereikt, waarschijnlijk van mijn fans, en ik ben in gesprek om voor veel geld bij hen te tekenen.” M Dot R voegde eraan toe dat hij “serieus nadenkt” over het openen van een account op het X-rated platform, maar benadrukte: “Het gaat me nog steeds om de muziek. Maar de tijden zijn krap voor iedereen, dus het zou goed kunnen dat ik bij hen teken omdat het geld te goed zou kunnen zijn om af te slaan.Mijn fans zullen waarschijnlijk ook een kick krijgen als ze in het echt zien waar ze het al een hele tijd over hebben.”

“Er zijn miljoenen te verdienen door en met hem”
“Ik weet niet zeker hoe ze er voor het eerst over hebben gehoord – misschien van een ex die dingen op socials heeft gezet.” M Dot R heeft een contract getekend met het grootste Britse influencers managementbedrijf Rebel Agency om zijn online platforms te beheren. Rebel’s CEO Jordan Smith, 29, zei: “We zijn ervan overtuigd dat M Dot R een enorm verdienpotentieel heeft, gezien zijn enorme ledenaantal. We kunnen bevestigen dat hij ‘het’ ons heeft laten zien en we denken dat hij kan exploderen op platforms zoals OnlyFans. Kortom, er zijn miljoenen te verdienen door en met hem!”

Lees ook
Vier weken oude baby overlijdt nadat dronken moeder op hem in slaap valt

Hoe groot is hij dan?
M Dot R zei ook dat hij elk jaar honderden ponden uitgeeft aan het kopen van speciaal ondergoed dat ervoor zorgt dat zijn pretstok er niet “te opvallend” uitziet omdat hij zich bewust is van zijn enorme bobbel in bepaalde outfits. Hij weigerde te zeggen hoe groot zijn slurf precies, maar zei: “Dat wordt onthuld als ik me aanmeld bij OnlyF*ns. Laten we het erop houden dat hij het dubbele is van het Britse gemiddelde – en hij wordt zo groot als een onderarm.” Angstaanjagend!

Dode bij schietpartij op school: 12-jarige schiet leeftijdgenootjes neer

Moeder brengt kinderen naar school op Tweede Paasdag: ‘1 APRIL!!!’