in

Hans: Eindelijk heb ik ook een baard: Wat vinden jullie van mijn baard?

In een tijdperk waarin baarden symbool staan voor mannelijkheid en stijl, staan veel mannen voor de spiegel om hun gezichtsbeharing te verzorgen. Voor sommigen die minder gezegend zijn met een volle baard, worden alternatieve oplossingen gezocht om toch aan het ideaalbeeld te voldoen.

Baard tatoeëren: trend of tragedie?
De combinatie van twee populaire trends – baarden en tatoeages – heeft geleid tot een bijzondere keuze: het tatoeëren van een baard. Recentelijk deelde een man op TikTok een video waarin hij zijn nieuwe ‘baard’ toonde, getatoeëerd in een lokale tattooshop.

Lees ook
Sistine en Sophia, de dochters van actieheld Sylvester Stallone uit de kleren!

Een resultaat om te huilen
Het eindresultaat van zijn getatoeëerde baard was echter teleurstellend. Dit sentiment werd niet alleen door hem gevoeld, maar ook breed gedeeld door de kijkers van de video. De reacties onder de post waren overweldigend negatief, waarbij velen zich afvroegen waarom iemand zo’n permanente verandering zou aanbrengen aan zijn gezicht.

Wat bedoeld was als een boost voor zijn zelfvertrouwen, resulteerde in een flinke deuk in zijn ego. Hoewel de man tegenover de tatoeëerder nog beleefd reageerde met “I love it”, suggereerde zijn lichaamstaal en uitdrukking iets heel anders. Het leek alsof hij elk moment in tranen kon uitbarsten.

Lees ook
Man speelt met penis in snackbar

De reacties van het publiek
De publieke opinie over zijn nieuwe look was verre van positief. Velen uitten hun ongeloof en afkeur voor deze extreme vorm van gezichtsmodificatie. “Hoe kan iemand zijn gezicht zo verpesten?” was een veelgehoorde reactie.

Deze situatie roept de vraag op: hoe ver zou je gaan voor schoonheid en acceptatie? De ervaring van deze man met zijn getatoeëerde baard dient als een waarschuwing dat sommige cosmetische keuzes wellicht beter heroverwogen kunnen worden. Wat denk jij?

@scottsbarbers Tag your baby face friends ➡️#beard #mensfashion #face #design #foryou #fyp ♬ original sound – Scotts Barbers

Pasgeboren zoontje influencer sterft na ’zonlicht-dieet’: ’Geen eten, maar enkel levensenergie’

Entreeprijzen voor de Efteling vanaf juni naar ongekende hoogte: ‘Dit is echt ziek!’