in

Halfnaakte man valt vrouwen lastig: “Neem mij van achteren” politie zoekt slachtoffers

Op zaterdagochtend zijn ten minste twee vrouwen lastiggevallen door een verwarde man zonder shirt in de Tuinstraat in Tilburg. De man had zijn handen niet onder controle en betastte ongewenst vrouwen. De politie is op zoek naar andere slachtoffers van deze man en vraagt hen om zich te melden. De verdachte, een 25-jarige man zonder vaste woonplaats, is inmiddels gearresteerd.

Eén van de vrouwen heeft al aangifte gedaan tegen de man, maar de politie is op de hoogte van minstens één ander geval van intimidatie door hem.

Lees ook
Man doet zich voor als paspop en steelt vervolgens juwelen

Volgens een politiewoordvoerder kon de man op zaterdag zijn handen niet thuis houden bij verschillende vrouwen. Hoewel hij een tijdje zonder shirt rondliep, is het ook mogelijk dat hij vrouwen heeft lastiggevallen terwijl hij wel een shirt of trui droeg.

“We begrijpen dat dit een zeer vervelende ervaring is geweest voor deze vrouwen, maar we hopen dat ze zich melden en aangifte doen. Op die manier kunnen we dit gedrag een halt toeroepen”, aldus de woordvoerder van de politie.

Lees ook
Geboeide man in string claimt 'wilde nacht met vrouw te hebben gehad'

De verdachte zit momenteel vast en de politie hoopt met meer aangiftes de man langer in hechtenis te kunnen houden en voor de rechter te brengen. Hij is geen onbekende voor de politie en heeft al eerder overlast veroorzaakt in het centrum.

Op zaterdag heeft de verdachte ook gestolen van een bezorger van broodjes voordat hij werd gearresteerd.

Dutje op straat gaat mis: man tussen matrassen belandt in knijper vuilniswagen

Wandelaars vinden lichaam van vermiste Taco in bos