in

Gynaecoloog waarschuwt vrouwen: Stop geen knoflook in je vagijn

Een gynaecoloog heeft Twitter gebruikt om vrouwen te adviseren om geen knoflook in hun vagijn te stoppen.

Voordat we verder gaan, voor het geval je je afvraagt ​​waarom zo’n waarschuwing ooit nodig zou zijn, is er eigenlijk een verhaal van een oude vrouw dat suggereert dat het populaire ingrediënt om mee te koken kan worden gebruikt om vagijnale schimmelinfecties te behandelen.

Maar volgens dr. Jennifer Gunter zijn er geen studies geweest die suggereerden dat knoflook enige antischimmel-eigenschappen heeft.

Lees ook
‘Seksspeeltje’ zit vast in kont van Linda en zij toont wat er dan gebeurt op Spoed (video)

In feite waarschuwt ze dat de vagina zou kunnen dienen als de ideale omgeving voor de groei van gevaarlijke botulisme-bacteriën.

In een achtdelige thread – met behulp van de hashtag #vaginaisanogarliczone – begon de auteur van een boek genaamd The Vagina Bible met de verklaring dat studies van knoflook in het laboratorium niet moeten worden gebruikt om conclusies te formuleren op basis van de vagina.

De arts legde vervolgens uit dat knoflook in feite een ‘ontstoken gistachtige vagina’ zou kunnen verergeren.

Ze zei: “Knoflook kan bacteriën uit de grond hebben, bacteriën uit de grond kunnen pathogeen zijn, slecht voor het lichaam, daarom reinigen we wonden.

Als je toevallig een ontstoken gistachtige vagina hebt, zullen bodembacteriën eerder infecteren #vaginaisanogarliczone”

Lees ook
Mannen zitten zeven keer per dag aan hun ballen en geven daarna met balzweet anderen een hand

Dr. Gunter waarschuwde dat knoflook potentieel zou kunnen leiden tot de ontwikkeling van schadelijke biofilms in de vagijn, alvorens te beweren dat diegenen die in de thuis remedie geloven waarschijnlijk nooit een schimmelinfectie hebben gehad, of natuurlijk hersteld zijn.

Dr. Gunter besloot vervolgens door mensen te adviseren geen medisch advies in te winnen van iemand die het aanbinden van knoflook in vagijns goedkeurt, voordat ze een vunzige plug voor haar boek The Vagina Bible laat vallen – die uitkomt op 27 augustus, als je geïnteresseerd bent.

En dan, alsof we ons niet allemaal voldoende geïnformeerd voelden, liet de gynaecoloog ons nog een laatste beetje wijsheidsadvies achter … of komkommeradvies, om preciezer te zijn.

Dit is de lekkere Iraanse Vrouw van Wilfred Genee

Lippen opvullen gaat pijnlijk mis bij Merve (22)