in

Grote zorgen om Danielle van ’t Schip

Danielle van ’t Schip, de dochter van Willeke Alberti liet vorig jaar september weten ernstig ziek te zijn (zie video). Nu laat ze na een lange tijd weer iets van zich horen, maar haar volgers lijken toch niet gerust.

Na zes weken radiostilte is Danielle terug op Instagram. Ze blikt terug naar een mooi moment uit 2019, in Griekenland. “Ik dans, zing en spring, want ik wil zeker heel graag naar Griekenland; het land van de goden en godinnen. Het land waar de zon veel schijnt en de zee zo helder is” schrijft ze onder de vakantiefoto.

Lees ook  ’Ondernemer verwekt binnen een jaar drie kinderen bij verschillende medewerksters’

Bezorgd
De volgers van Danielle zijn over het algemeen erg blij weer om weer wat te horen van haar. “Ik miste al jouw berichtjes”, reageert iemand. En een ander schrijft: “Ik moest net aan je denken, al zo lang niets van je gehoord…” Andere volgers zijn wat ongeruster, zo schrijft iemand: “Maar de vraag is hoe het nu met jou is Danielle?” De reactie is erg populair en heeft veel likes. Zo reageert een volger erop: “Precies! Het was te lang stil. Hoe gaat het?” Hoe het precies met Danielle gaat is nog onduidelijk.

Lees ook  Personeel beschuldigt Steve van winkeldiefstal, wanneer ze hem fouilleren zijn ze in shock

Roswita had een poepende man in haar tuin: ‘Bel dan aan, als je zo moet’

Mannen neergestoken bij huisartsenpost, vrouw wordt onwel en overlijdt