in

Gordon gaat trouwen met nieuwe vriend: “Ik kan niet stoppen met huilen”

Gordon (54) en zijn vriend Gavin zijn pas sinds begin dit jaar samen, maar zetten nu al de volgende stap in de relatie. De zanger is namelijk ten huwelijk gevraagd. „Ik kan niet stoppen met huilen van geluk en vreugde.”

Gavin zou tijdens hun reis naar de Malediven op zijn knieën zijn gegaan. Voor Gordon kwam het aanzoek totaal onverwachts. „Gisteren tegen al mijn verwachtingen in ging mijn vriend op zijn knieën om me ten huwelijk te vragen en nu kon ik niets anders zeggen dan JA”, schrijft hij onder een video op Instagram. „In alles weet hij bij mij de juiste snaar te raken en mij de liefde te geven waar ik zo naar verlangd heb. (…) Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel en ik kan niet stoppen met huilen van geluk en vreugde.”

Lees ook
Liam (12) verliest strijd tegen kanker: “Hij huilde, want hij wist wat er zou volgen”

Volgens Gordon heeft hij in Gavin zijn grote liefde gevonden. „Hij doet me alle pijn uit het verleden vergeten en al mijn verwoede mislukte pogingen verbleken in vergelijking met de manier waarop hij me laat zien en voelen hoe het echt zou moeten zijn.”

Lees ook
Snikkelfoto van Ferry Doedens valt slecht bij volgers!

Najaar
Het huwelijk vindt in het najaar van 2023 plaats. Dat bevestigt de manager van de presentator aan het ANP na berichtgeving van Shownieuws. Gordon en Gavin kijken momenteel naar de mogelijkheden voor een datum.

Voordat de zanger het geluk vond bij Gavin, was hij samen met de dertig jaar jongere Jeffrey. Na drie maanden kwam er een einde aan de relatie.

Meisje (7) overleden na aanrijding met stadsbus Utrecht, jongen (5) zwaargewond

Twee vermiste meisjes (12 en 13) gevonden