in

Gordon opgenomen in ziekenhuis na zelfmoord poging

Het zijn moeilijke tijden voor onze rasechte volkszanger Gordon. Zijn hele huwelijk is op de klippen gelopen en heel Nederland kan het drama op de voet volgen. Hoewel, de kersverse singles maken het zelf ook wel mogelijk. De ex-verloofde van Gordon, Gavin Rozario, beschuldigde de zanger van allerlei zaken in een interview met Privé van maar liefst 8 pagina’s lang. Gordon reageerde hierop via Instagram met bewijzen en ellenlange teksten. Als Gavin de zanger kan beschuldigen, weet Gordon overduidelijk ook wel hoe dit moet. Hij ontkent alle aantijgingen en beweert dat Gavin juist degene is met drugsproblemen.

Toch lijkt het erop dat Gordon het verleden achter zich wil laten en zich richt op de toekomst. Op Instagram deelt hij foto’s van zijn privé-vliegtuig naar Baku, waar hij met een groep vrienden, waaronder Prins Bernhard en DJ Don Diablo, naartoe vliegt voor een grote DJ-show. In zijn Instagram story is te zien hoe gelukkig de zanger is terwijl hij met iedereen poseert. De foto’s van de groep voor het privé-vliegtuig zijn voorzien van een bijschrift waarin hij zegt dat het belangrijk is om je te omringen met leuke mensen. Hierbij noemt hij ook Don Diablo, Prins Bernhard en Roos Krstn.

Lees ook
Een man met deze 12 eigenschappen mag je nóóit meer laten gaan

Het lijkt erop dat Gordon heeft geleerd van Gavin hoe hij een verhaal moet vertellen. Het bijschrift doet namelijk wel erg denken aan de woorden van de Australiër. Net als Gavin doet Gordon alsof alles tip-top in orde is. Maar hoe lang zal hij dit volhouden?

De beschuldigingen van Gavin aan het adres van Gordon zijn behoorlijk heftig. Zo beweert Gavin dat Gordon hem heeft bedreigd en dat hij gedreigd heeft zijn leven te beëindigen als een soort chantage. Hij zou ook een poging hebben gewaagd en kort in het ziekenhuis zijn opgenomen. Gordon ontkent deze beschuldigingen echter met klem en zegt dat het juist Gavin is die kampt met drugsproblemen. Volgens Gordon trof hij zijn ex-verloofde aan in een staat van totale ellende en drugsgebruik. Dit was voor hem de reden om weg te gaan, omdat hij zich ernstige zorgen maakte over de toestand van zijn ex-verloofde.

Lees ook
Man haalt babylijk uit graf Eindhoven

Gavin daarentegen beweert dat Gordon hem heeft bedreigd en dat hij bang was voor zijn leven. Ook claimt hij dat Gordon hem heeft opgelicht en dat hij van plan was om zijn ex-verloofde financieel uit te buiten. Als klap op de vuurpijl plaatste Gavin op Instagram een foto waarop hij een bordje vasthoudt met de tekst ‘Daddy Hunter’. Hiermee zou hij volgens Gordon hebben willen aangeven dat hij op zoek was naar vermogende mannen als slachtoffers.

Het is begrijpelijk dat Gordon boos en gefrustreerd is over deze beschuldigingen. Het is echter de vraag of het verstandig is om via social media te reageren op deze aantijgingen.

Dode vrouw en baby gevonden in water Amsterdam

Stephanie (31) verkoopt haar scheten in een pot en verdient 50.000 euro per week