in

Gordon is alweer over ex Gavin heen en heeft alweer nieuwe vriend

Zanger Gordon heeft laten weten dat hij over zijn liefdesdrama heen is. In plaats van zielig op de bank te liggen, vliegt hij in een privé-vliegtuig naar Baku voor een grote DJ-show.

Hoewel het deze week heen en weer vloog van beschuldigingen tussen Gordon en zijn ex-verloofde Gavin Rozario, lijkt de zanger alles eraan te doen om de kijker te laten geloven dat het ondertussen weer helemaal prima gaat.

Gordon had eerder deze week losgegaan op social media en al zijn posts over Gavin verwijderd. Nu post hij vrolijk op Instagram hoe hij in het vliegtuig zit onderweg naar Baku met een clubje vrienden, waaronder prins Bernhard en Dj Don Diablo. De laatste gaat namelijk optreden in het verre Azerbeidzjan. In zijn story is te zien hoe Gordon niet meer op kan van geluk terwijl hij met iedereen poseert.

Lees ook
Monica (37) wil sporten met een bodyguard: ”Mannen met een harde vallen mij lastig”

Hij lijkt zich omringd te hebben met positieve mensen en schrijft bij een foto: ‘Surround yourself with lovely people! Met mn maatje @dondiablo mee naar zn show in Baku tijdens de F1 bloedgezellig ook met @bernhardvanoranje en @rooskrstn’.

Het lijkt erop dat Gordon iets heeft geleerd uit het boekje van Gavin: het bijschrift doet wel erg denken aan de woorden van de Australiër. Ook doet Gordon evenals de laatstgenoemde alsof alles tip-top in orde is. Hoe lang hij dit volhoudt, is nog maar de vraag.

Het is niet de eerste keer dat Gordon in de media verschijnt vanwege zijn tumultueuze liefdesleven. Eerder dit jaar maakte hij bekend te gaan trouwen met Gavin Rozario, maar enkele weken later kwam het nieuws naar buiten dat de twee uit elkaar waren. Daarna volgde een publieke ruzie op social media, waarbij beide partijen elkaar beschuldigden van leugens en bedrog.

Hoewel Gordon nu probeert te laten zien dat hij over het liefdesdrama heen is, is het natuurlijk de vraag of dit ook echt zo is. Een publieke ruzie met je ex-verloofde is immers niet zomaar vergeten.

Lees ook
Student (23) laat benen amputeren voor verzekeringsgeld, maar valt door de mand

Het is ook niet de eerste keer dat Gordon zich in de media laat zien als een man die feest en geniet van het leven. Het is dan ook de vraag of dit gedrag een vlucht is van zijn problemen of dat het werkelijk goed met hem gaat.

Wat wel duidelijk is, is dat Gordon een bekendheid is die veel aandacht krijgt van de media. Of het nu gaat om zijn liefdesleven, zijn muziek of zijn persoonlijke leven, alles lijkt in de schijnwerpers te staan.

Dat kan positieve, maar ook negatieve gevolgen hebben. Voor Gordon zelf kan het lastig zijn om met alle aandacht om te gaan en om te bepalen wat hij wel en niet deelt met het publiek. Aan de andere kant kan het ook leiden tot meer bekendheid en kansen in de entertainmentindustrie.

Hoe dan ook lijkt Gordon voorlopig nog niet uit de media weg te gaan.

Opmerkelijke vondst in kanaal: levenloos lichaam blijkt uit elkaar gerukte sekspop

Taxichauffeur breekt neus van dief en brengt hem gratis naar spoed