in

Goede vriend van vermiste Sanne: ‘Ik weiger te geloven dat ze dood is’

Mark Deckers uit Nuenen zit er helemaal doorheen sinds hij maandag hoorde dat een van de belangrijkste personen in zijn leven, Sanne Bos, vermist is. Sindsdien heeft hij geen oog dichtgedaan, want zijn beste vriendin (26) en Hebe (10) moeten gevonden worden. ‘Ik weiger te geloven dat ze dood is.’

Een telefoontje van de moeder van Hebe afgelopen maandag gooide zijn leven op zijn kop. ‘Waar is Sanne?’, klonk het. De 26-jarige begeleidster uit Den Bosch had eerder die dag Hebe, een meisje met een beperking die 24 uur per dag zorg nodig heeft, opgehaald in Raamsdonkveer. De bedoeling was dat ze naar haar ouderlijke huis in Vught gebracht zou worden, maar daar zijn ze nooit aangekomen. Vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor van het tweetal en de zwarte Kia Picanto waarin ze reden. “Je gaat kapot. Je gaat kapot van het nieuws”, reageert Mark geëmotioneerd.

Lees ook
De beste truc om een bezoek aan de tandarts te vermijden: kokosolie en kurkuma

Hij leerde Sanne twaalf jaar geleden kennen via een stichting die zich inzet voor kinderen en jongeren met een beperking. Sindsdien deelt het tweetal lief en leed met elkaar. “Na mijn vrouw en kinderen is zij de belangrijkste persoon in mijn leven.” De vermissing vergt dan ook zijn tol, fysiek en mentaal. “Ik ben niet meer thuis geweest, heb niet meer geslapen. Ik stop pas met zoeken als we haar hebben gevonden. Ze is mijn alles.”

Lees ook
Moeder verdronk dochtertje (3) omdat ze ‘veiliger was in de hemel dan bij ex’

Zoektocht
Op meerdere plekken in Brabant is al gezocht naar Sanne en Hebe, maar nog zonder succes. Vandaag gaat de zoektocht verder, laat Mark weten. Honderden mensen verzamelen zich bij hotel Van der Valk in Vught en gaan langs alle plekken waar het tweetal mogelijk kan zijn. Want wat er precies is gebeurd, daar tast iedereen nog over in het duister. “Ze kan per ongeluk van een talud zijn gereden en in nood zijn. Of mogelijk zijn ze door iemand meegenomen. Maar ik weiger te geloven dat ze niet meer leeft.”

“Maar sorry”, verontschuldigt hij zich. “Ik moet ophangen, ik ga weer verder zoeken.” schrijft Studio040.

Update: Mark Deckers, de goede vriend van vermiste Sanne heeft een beangstigend verleden! 

Beelden: Bouwvakker spotten uitkledende Juultje Tieleman door het raam!

Vrienden halen wrede grap uit: Het gezicht van April smelt weg