in

Goed nieuws! Mannen met een mini krijgen eigen festival

Fijn nieuws voor mannen die klein geschapen zijn! In Londen wordt volgende maand voor het eerst een festival georganiseerd voor mannen die niet vooraan stonden toen de grote pi*mels werden uitgedeeld.

S*ze does matter
De ‘Big Small Pen*s Party’ vindt plaats op 7 maart en in eerste instantie is iedereen welkom. Echter: hoe kleiner het geslachtsdeel, hoe minder entreegeld je hoeft te betalen.

Lees ook
Bizar: Feminist pleegt abortus omdat het een jongen is

De prijs voor toegang tot het festival is vastgelegd op 50 pence per inch (60 eurocent per 2,54 centimeter), maar mannen moeten hun jongeheer dan wel even laten meten bij de kassa.

Het festival is bedacht door Engelse dichter Ant Smith. Hij schreef recentelijk een gedicht met de titel ‘Shorty’, waarin hij het over zijn eigen lid heeft.

‘’Het is tijd om op te staan voor mannen die hun pen*s te klein vinden. We moeten hen laten weten dat er niks mis is met het hebben van een kleine pi*mel’’, aldus de dichter tegen Daily Mirror.

Lees ook
Cindy’s zoon van 8 raakte door zinloos geweld ernstig gehandicapt: ‘Ik blijf vechten voor een goed leven voor Jelte’

Voor wie na het lezen van dit artikel enorme drang voelt om een bezoekje te brengen aan dit bijzondere festival: de Big Small Pen*s Party vindt volgende maand op de 30e plaats in The Rhythm Factory in Londen.

Er zullen optredens zijn van comedians, dichters, muzikanten en rappers. En die entreeprijs kun je zelf dus vast uitrekenen.

Nieuw: koop een scheet in een potje

Nieuwe zorgelijke trend – Vrouwen scheren gezicht voor betere huid