in

Gezin met 2 kinderen uit Raamsdonkveer overlijdt bij ongeval A59

Sprang-Capelle – bij een ernstig verkeersongeluk op de A59 zijn vier mensen overleden. Het ongeluk gebeurde vrijdagavond 10 maart rond 21.15 uur ter hoogte van Sprang-Capelle. Er waren vier auto’s en één vrachtwagen bij betrokken. Een van de auto’s vloog in brand, de vier inzittenden kwamen om het leven.

Lees ook
Vermiste Maddie McCann gevonden? “Ouders gaan akkoord met DNA-test”

Het gaat om vier mensen uit één gezin uit Raamsdonksveer. Een 10-jarig meisje, een 13-jarige jongen en een man en vrouw van 46.

Een van de automilisten die bij het ongeluk betrokken was, werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek uit een indicatieve blaas- en speeksel test van de politie dat de man vermoedelijk teveel gedronken had en drugs had gebruikt. Het gaat om een 33-jarige man uit Zevenbergschen Hoek. In hoeverre hij een rol heeft gespeeld bij de toedracht van het ongeluk wordt onderzocht.

Lees ook
Lichaam van vermist meisje (10) vlak over de grens getroffen

De weg is lange tijd afgezet geweest voor hulpverlening en politieonderzoek. Hoe het ongeluk kon gebeuren wordt onderzocht door verkeersspecialisten en forensische opsporing van de politie.

81-jarige sleurt meisje (12) bosjes in en verkracht haar

Jongen (12) doodgereden voor school, veel leerlingen getuige