in

Gezin dumpt “walgelijke” hond, omdat ze pootje verloor na auto-ongeluk

Iedere hond verdient liefde en zorgen, ongeacht hoe ze eruit zien. Sommige honden hebben mankementen of wonden waardoor ze er anders uit zien.

De brave dieren willen niets liever dan dat iemand verder kijkt dan hun buitenkant, en dat ze van ze houden zoals ze zien.

Maar deze arme hond had een wel erg tragisch verhaal. Na een ongeluk, verloor ze een van haar pootjes. Dat was dan ook de reden waarom haar familie haar koudweg dumpte bij het afval.

Lees ook
'Mijn vriend ging vreemd, dus nu heeft hij pikstraf'

Maar Squirrel was sterk: ze leerde snel hoe ze op drie poten moest lopen, en kon opnieuw bewegen. Daarna kon ze zelfs terug met andere honden spelen.

Ze was klaar om naar huis te gaan… maar toen haar familie haar zou komen ophalen, zeiden ze dat ze haar hond “walgelijk” was. Ze waren bang dat de hun driepotige hond hun kinderen zou afschrikken.

De familie liet hun hond dan ook koudweg achter, omdat ze er anders uit zag. De ontredderde hond bleef alleen achter na alles wat ze had meegemaakt.

Maar de organisatie besloot haar voor adoptie op te geven. Misschien zou iemand anders de hond wel waarderen, ondanks haar drie poten.

“Squirrel is zo klein, nog geen jaar oud, ze is lief met andere honden, katten en kinderen is herstelt mooi,” schreven ze.

Lees ook
Dit is dus het bloedmooie zusje van Max Verstappen:

Miraculeus genoeg kreeg de hond 128 mogelijke adoptiefamilies, en intussen heeft ze haar perfecte thuis gevonden.

Ze kreeg een nieuwe naam, “Squash”, en ook een nieuw leven. Haar nieuwe familie accepteert haar zoals ze is. Ze brengen haar naar het park waar ze graag rondrent en speelt met andere honden.

Het gezin heeft ook een klein jongetje die meteen beste maatjes werd met hun hond.

Het is hartverscheurend dat iemand hun hond zomaar achterlaat, maar wat ben ik blij dat alles mooi eindigde voor deze… drievoeter. Ze heeft nu een nieuwe thuis, en een nieuw leven! DEEL dit mooie verhaal!

Richard (51) speelde ‘spelletje’ met zijn kinderen waarbij hij ze net zo lang sloeg tot ze huilden

Patrick ging per ongeluk naar bed met de tweelingzus van zijn vriendin