in

Ambulance neemt man met granaat in achterste mee

De Duitse politie werd opgeroepen voor een verontrustende melding van een handgranaat in een bos, niet ver van de grens met Oostenrijk. Bij aankomst bleek het echter om een man te gaan met een rubberen s*ksspeeltje in zijn achterste.

Het was een jogger die het ‘explosieve’ probleem meldde bij de politie. Tijdens het lopen in een bos buiten de stad Passau, zag ze de man op de grond die om hulp vroeg.

Lees ook  Vrouw beloont partner met seks als hij huishoudelijke taakjes doet: “Een borst tonen volstaat niet meer” (foto’s)

De ontmijningsdienst werd verwittigd om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Die kwamen tot de conclusie dat de granaat nogal ‘onschuldig’ was.

Het bleek namelijk om een rubberen versie te gaan, een s*ksspeeltje dus. “Vermoedelijk wilde de man even experimenteren zonder inmening van anderen”, zegt een woordvoerder bij de politie. In het ziekenhuiz is de granaat uit de achterste van de man verwijderd.

Lees ook  Studies beweren dat mannen pas na hun 54e levensjaar volwassen worden!

Het komt regelmatig voor dat ontmijningsdiensten wel echte bommen of granaten terugvinden in de Duitse bossen. Het gaan dan vaak om restanten uit de twee wereldoorlogen.

Politieagenten breken arm demente vrouw (73) en lachen om de beelden

Officieel bewezen: van een gelukkige relatie word je echt dikker