in

Getrouwd stel doet verschrikkelijke ontdekking: “hoe kunnen we ooit getrouwd zijn”

Een vrouw die na tien jaar huwelijk en drie kinderen samen ontdekte dat haar man ook haar neef is, heeft er bij anderen op aangedrongen om DNA te laten testen. Celina Quinones, uit Colorado, VS, ontdekte het verschrikkelijke nieuws nadat ze in haar stamboom had gekeken.

Na het ergste te hebben gevreesd, voerden zij en langdurige partner Joseph tests uit voordat de bom officieel viel. Maar ondanks de “verwoestende” resultaten die bevestigen dat ze daadwerkelijk familie zijn, zegt ze dat ze de tijd niet terug wil draaien.

Ze zou niet willen dat het leven met haar man, die ze nu haar ‘echtgenoot’ noemt, anders zou zijn, meldt de Daily Star. Ze besprak het trauma op TikTok en zei: “Trouwde met mijn man in 2006. Ik wist het toen niet en we kregen 3 kinderen. Ik kwam erachter dat we familie waren.

“Mijn kinderen en mijn man zijn mijn alles en we hebben er overheen gekeken. Al onze kinderen hebben 10 vingers en 10 tenen. Het is een goede ijsbreker lol.”

Lees ook
Patty Brard in tranen en keihard getroffen door de crisis: ‘Ik moet bezuinigen!’

De moeder hield vol dat ze geen idee hadden dat ze familie waren toen ze voor het eerst bij elkaar kwamen.

“17 jaar met mijn echtgenoot. Nee, we wisten het pas toen we een DNA-test deden. We hadden een verkering van vier maanden voordat we trouwden”, legde ze uit in een andere video.

“Hij is nog steeds en zal mijn alles zijn. Ik laat een klein beetje bloed niet vernietigen wat we hebben gecreëerd, deze prachtige familie.”

De onthulling van Quinones kreeg veel reacties van geschokte kijkers.

Een persoon merkte op: “Ze lijken letterlijk op elkaar, hoe wisten ze dat niet?”

Een ander zei: “Dus jullie hebben besloten om bij elkaar te blijven? DAT IS ZIEK.”

Maar Quinones sloeg terug naar degenen die haar bekritiseerden omdat ze bij haar man bleef en zei: “Laat me van hem scheiden omdat we het niet wisten. Laat me gewoon onze kinderen vertellen dat hun ouders niet meer samen zijn vanwege de mening van andere mensen.

“Nee, dank je, we blijven gewoon voor altijd neven, echtgenoten en minnaars. Ga nu maar wat meer in je mond kotsen.”

In reactie op een kijker die haar vroeg om het verhaal uit te leggen, onthulde Quinones dat ze “in paniek raakte” toen ze er voor het eerst achter kwam.

Lees ook
Kevin (42) weigert nog ‘lelijke vrouwen’ te daten: ”Ik heb klasse”

Ze zei: “Dit waren drie kinderen waarvan ik ontdekte dat we familie waren. Ik deed mijn DNA-test, denk ik in 2016, en ja, het was verwoestend, want ik had zoiets van ‘schat, we zijn familie, moeten we zelfs samen zijn? Dit is raar’. Ik werd er echt gek van.’

Maar ze twijfelde niet lang aan hun relatie en besloot al snel dat ze het niet tussen hen zou laten komen.

“Ik zou het voor geen goud willen veranderen. Echtgenoot en vrouw voor het leven! Er is een reden waarom goede koppels op elkaar lijken. Ik ben hier om mensen bewust te maken”, voegde ze eraan toe.

Ze gelooft dat het waarschijnlijk niet zo ongewoon is dat partners verwant zijn, vooral waar ze vandaan komt.

In een andere video legde ze uit: “Colorado lijkt zo groot, maar het is eigenlijk niet zo groot. Iedereen kent iedereen en hoogstwaarschijnlijk is iedereen familie.”

Nu probeert ze andere koppels te overtuigen om DNA-testen te doen, zodat ze later niet voor een nare verrassing komen te staan.

“Doe een DNA-test als je niet per ongeluk met je neef wilt trouwen! Lol. Gewoon mijn geluk. Nu, zelfs als we uit elkaar gaan, blijven we voor het leven omdat we nu familie zijn,” zei ze.

Zien: de bloedmooie zus van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam en Jake Paul alweer uit elkaar ‘Jake in tranen!’