in

Foto’s: Nicol Kremers plaatst ‘per ongeluk’ OnlyFans-foto’s op Instagram!

Nicol Kremers weet zich opvallend vaak in het nieuws te krijgen in Nederland, ondanks dat ze uit Massa is Kassa en het leven van Peter Gillis is geknikkerd. De gevallen Massa is Kassa-ster kwam met legen handen op straat te staan na de relatiebreuk met de vakantieparkmagnaat. Zelfs haar webshop bleek in handen te zijn van Peter en ook zou Nicol geen inkomsten hebben gekregen uit Massa is Kassa. Inmiddels is Nicol vastberaden om Peter en Massa is Kassa permanent van de buis te krijgen.

Lees ook
Nicol Kremers laat eindelijk zien wat ze op haar achterwerk heeft getatoeëerd!

Het is Nicol inmiddels al gelukt om zichzelf uit het programma te krijgen, maar daar laat ze het niet bij. Er liggen inmiddels 10 aangiftes bij de politie van mishandeling en ook nog een paar wegens bedreiging. Vanavond zal Nicol haar zegje doen bij Roddelpraat waar ze laat weten dat ze hoopt op 4,5 jaar cel voor Petertje.

Nicol Kremers is los
Waar de meeste mensen denken dat Nicol alles voor het geld van Peter zou doen, meldt Nicol dat ze geen rooie cent wil van hem. Nicol is helemaal klaar met Peter en verdient tegenwoordig haar eigen tonnen. Dit doet Nicol, zoals je vast al weet, via de verkoop van foute foto’s en filmpjes op OnlyFans. Schijnbaar zijn er duizenden mannen die hierop zitten te wachten, het geld stroomt namelijk binnen en Nicol heeft het geld van Peter niet meer nodig.

Lees ook
Deze stoute dingen doen mannen wanneer ze zonder hun partner op vakantie gaan

Echter heeft Nicol tegenwoordig besloten om haar foto’s op Instagram te plaatsen. Of dit een foutje is of gewoon ‘marketing’ weten we niet. We vermoeden dat Instagram snel genoeg zal ingrijpen:

Schokkende overeenkomsten: Émile (2) vermist, 34 jaar na verdwijning van 3-jarige Yannis in dezelfde regio

Nederland weer massaal aan de speedo: Klein en strak. Wie zou dit ook goed staan?