in

Foto: Geschrokken reacties door gezicht Sarah van Soelen: ‘Stop met dat gespuit!’

Sarah van Soelen is vorig jaar in één klap wereldberoemd geworden door kortstondig het vriendinnetje van André Hazes te zijn. Toch is het een van de meest besproken vriendinnen van de zanger, het ging in die periode namelijk hé-le-maal fout met André. De zanger is destijds naar een kliniek in Spanje gegaan om af te kicken van allerlei verslavingen.

Ook Sarah is destijds naar een kliniek gegaan in Spanje, echter is de reden hiervan niet helemaal duidelijk. Sarah zelf zegt al jaren geen verboden middeltjes te gebruiken, Yvonne Coldeweijer denkt daar anders over. Het feit dat André in die tijd kampte met zware verslavingen en het feit dat beide naar een kliniek zijn gegaan doet dan ook wel anders vermoeden dan Sarah zegt. Een andere reden dat Sarah zoveel in de media was, en nog steeds is, is natuurlijk haar verschijning.

Lees ook
Schijtend rijk worden? Amsterdam UMC betaalt 4.500 euro voor je poep

Sarah van Soelen krijgt kritiek!
Echter is duidelijk dat Sarah het een en ander heeft laten doen aan haar gezicht. Afgelopen weekend was Sarah met wat vrienden naar de Première van de nieuwe show van Hans Klok ‘Vegas’ in de Harbour Club in Amsterdam. Eerder zagen we daar Rachel Hazes al compleet uit haar dak gaan. Sarah heeft daar een interview gehouden met RTL Boulevard en daar is een screenshot van genomen.

Lees ook
Ziekenhuis voert abortus uit bij verkeerde patiënte, kerngezonde vrouw verliest ongeboren kind

Op die foto stromen geschrokken reacties binnen. Onder andere van sterjournaliste Antoinnette Scheulderman: “Moest wel ff paar keer kijken voordat ik Sarasoel herkende. Stop toch met al dat gespuit in die mooie bekkies, dames, meestal knap je er niet van op!” Een ander Twittert: “En stop ook met de trend dat we allemaal een knaloranje hoofd moeten hebben. Of heb ik een nieuwsbrief gemist?” Thea: “Ze lijken ook allemaal op elkaar. Hetzelfde gezicht bijvoorbeeld als Connie Breukhoven” Foto:

Awaab (2) stierf door schimmel in zijn flat

Grote kans dat ik jullie man of vriend al in mijn bed heb gehad, zegt dame van plezier