in

Failliete moeder ziet geen andere uitweg en springt van brug met 10-jarige zoon in haar armen

Jessy Paola Moreno Cruz was een tweeëndertigjarige alleenstaande moeder uit Ibagué, Colombia. Ze had een tienjarige zoon genaamd May Ceballos.

Op 7 februari braken rapporten uit waarin werd beweerd dat de moeder van een 100 meter hoge brug was gesprongen, bekend als de La Variante-brug, in het gemeenschapsgebied van Tolima in Ibagué.

Er is ook een video opgedoken die het noodlottige moment weergeeft waarop de noodlijdende moeder, die haar verwarde zoon vasthield, besloot van de brug te springen terwijl toeschouwers en hulpverleners probeerden haar tegen te houden om hun leven te beëindigen.

Ondanks hun smeekbeden liet ze los. Er is gemeld dat de ouder financiële stress ondervond nadat ze was belast met catastrofale schulden.

Lokale media meldden ook dat de vrouw in een vreselijke financiële situatie verkeerde. Ze was onlangs uit haar huis gezet omdat ze geen huur kon betalen.

Lees ook
Zorgen bij hondenbaasjes door 'mouwkruipers': 'Ze zijn levensgevaarlijk'

De moeder en zoon waren korte tijd dakloos voordat Cruz besloot zelfmoord te plegen om aan de situatie te ontsnappen.

Er is beweerd dat de situatie waarschijnlijk slechter af was voor haar als alleenverdiener. Er zijn geen opmerkingen vrijgegeven van haar voormalige partner, de vader van Ceballos.

Per 2016 bedroeg het zelfmoordcijfer in Colombia 7,7 per 10.000 mensen. Hoewel dit niet het slechtste percentage is dat een land zou kunnen hebben, behoort Colombia tot de top in Zuid-Amerika voor zelfmoord.

De burgemeester van Ibagué, Guillermo Alfonso Jaramillo, is van mening dat Cruz’s besluit om zelfmoord te plegen een gevolg was van de slechte economische en politieke situatie in Colombia op dit moment.

Hij verklaarde: “Het incident heeft veel te maken met de vreselijke situatie waarmee we in Ibagué en in heel Colombia worden geconfronteerd.”

Met betrekking tot de zelfmoord hebben mensen er echter voor gekozen om met mededogen te handelen en te reageren.

Luz Maria Jaimes zei in het commentaargedeelte van een bericht dat door een lokaal nieuwscentrum op Facebook werd geplaatst: “Dit is triest nieuws.

Lees ook
Deze vrouw is getrouwd met een treinstation - en ze heeft er zelfs seks mee

We moeten haar echter niet beoordelen. Het is duidelijk dat de vrouw aan depressie leed. Depressie is een ernstige psychische aandoening.

Oordeel niet, zoek in plaats daarvan een manier om te helpen, want er zijn duizenden vrouwen, mannen en kinderen met een depressie, net als zij die zelfmoord als laatste redmiddel kiezen. ”

Paola Andrea Lozano voegde eraan toe: “Laat uw opmerkingen aan uzelf over omdat alleen God weet wat ze doormaakte en wat ze op dat moment dacht.

We kunnen alleen bidden dat God haar vergeeft.” Sommigen hadden echter ongelooflijk medelijden met de tienjarige jongen die geen rol speelde bij het nemen van de fatale beslissing.

Aida Montilla zei: “Mijn God, dat is triest, alleen God weet wat er door het hoofd van de jongen is gegaan. God heeft medelijden met haar omdat haar kind een kleine engel was die het niet verdiende om een ​​dergelijke tragedie te ervaren.”

Man met een gigantische onderkin van 6 kilo krijgt een metamorfose

‘Mannen met buikje steeds aantrekkelijker’