in

Ex-natuurster Lana Rhoades vertelt over haar meest walgelijke scène ooit en het klinkt als pure horror

P*rnoster Lana Rhoades stond zowel in 2019 als in 2020 in de lijst van de populairste natuursterren op deze planeet.

De nog maar altijd 24-jarige Lana begon haar carrière in de pornowereld amper 4 jaar geleden. Ze gooide vervolgens hoge ogen in films met klinkende namen zoals ‘Sl*t Puppies’ en ‘Flesh Hunter’. Iets waar ze zelfs enkele awards mee won.

Ondertussen zit Lana niet meer in de p*rno-industrie, maar aangezien ze maar liefst 15,7 miljoen volgers op Instagram heeft, verdient ze nog steeds gigantisch veel geld via de verkoop van merchandise en haar OnlyFans-pagina. Naar verluidt zou ze nu miljoenen euro’s per jaar verdienen.

Lees ook
Sylvana Simons wil alle mannen laten steriliseren: “Veel efficiënter”

Lana spreekt uit de biecht over haar walgelijkste p*rno-ervaring
In een interview waar werd terug geblikt op haar korte p*rno-carrière werd gevraagd wat de moeilijkste scène was die ze ooit heeft moeten doen.

Er was blijkbaar één walgelijke ervaring waar ze nu nog altijd verschrikkelijke herinneringen aan heeft:

“Het allerergste … als ik echt eerlijk ben dan heb ik het gevoel dat ik soms nog in ontkenning ben en sommige dingen niet kan aanvaarden dat ik gedaan heb.

Er is één ding waarvoor ik daarna zelfs therapie heb gevolgd omdat die scène erop terugkijkend mentaal erg zwaar voor mij was.”

Lees ook
Fajah Lourens uit de kleren

“De man waarmee ik in die film samenwerkte had een grote kom. Hij stak zijn penis vervolgens zo diep in mijn mond dat ik moest kokhalzen tot ik moest overgeven en dat moest ik dan in die kom doen.

Daarna plaste hij ook in die kom tijdens die scène en vervolgens moest ik dat ook opdrinken. Ik wist toen niet hoe ik tegen zulke dingen ‘nee’ moest zeggen.”

Lana die wel meer dan eens een plass*ks-scène heeft gedaan, vond dat het ‘meest walgelijke en smerigste’ wat ze ooit heeft moeten doen.

@rononplaythebeatThis is gross #lanarhoades #past #storytime #adultindustryworker♬ original sound – rononplaythebeat

Influencer Nina Warink: ‘Niet vies van poseren in lingerie’

Vader breekt botten van baby: “Ze verdiende het”