in

Eurovisie past regels aan, Joost Klein furieus: ”Ze willen niet dat ik win”

De inzending van Joost Klein heeft een enorme positieve ontvangst gekregen. Zijn nummer “Europapa” verovert de hitlijsten en binnen enkele dagen werd het al miljoenen keren beluisterd op YouTube. Hierdoor is hij nu een van de favorieten om te winnen. Echter, nadat zijn fans massaal begonnen te stemmen op zijn liedje, crashte de Eurovisie-website. Als gevolg daarvan zijn de regels nu aangepast.

Op dit moment geven de bookmakers Joost Klein een winstkans van 7 procent, wat aanzienlijk lager is dan Kroatië, dat een kans van 20 procent heeft. Voorheen konden fans op de Eurovisie-website stemmen op hun favoriete nummer.

Lees ook
Peter totaal genegeerd bij trio met zijn eigen vrouw: “Ze gingen los als konijnen!”

Joost riep zijn volgers massaal op om op hem te stemmen, wat resulteerde in een snelle opmars naar de tweede plaats. Helaas leidde het enorme verkeer tot het uitvallen van de website, wat Eurovisie niet ontging.

Aanpassing van de regels
Als reactie daarop heeft de organisatie besloten de regels van de stemming aan te passen. Fans kunnen nu niet langer stemmen op inzendingen uit hun eigen land. Dit nieuws is natuurlijk teleurstellend voor Joost, die zijn frustratie uit via zijn Instagramkanaal.

Lees ook
Veel ophef over ‘ranzige foto’ van Monique: “Ben er al 46 mee geworden”

Volgens Joost lijkt het erop dat ‘ze’ niet willen dat hij wint. Hij schrijft letterlijk: “They don’t want us to win”. In zijn volgende ‘stories’ laat hij ook weten dat Eurovisie de regels heeft aangepast vanwege hem. “We are too strong,” voegt de rapper toe op zijn sociale media.

Zoon is woest op ouders omdat ze ‘zijn’ toekomstige erfenis gebruiken om te reizen

Jongetje (9) ernstig mishandeld nadat man door bal geraakt wordt