in

Escalatie hondenruzie leidt tot coma: man zwaar gewond na zevenvoudige steekpartij

Een geschil over spelende honden escaleerde in een gewelddadig incident in het centrum van Amersfoort, waarbij Gregory (31) een 51-jarige man zeven keer stak. De man liep ernstige verwondingen op en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor een levensreddende operatie.

Het incident vond plaats in een park aan de Flierbeeksingel, toen Gregory en zijn vriendin gevraagd werd om door te lopen door de eigenaar van de hond waarmee hun hond aan het spelen was. Gregory’s reactie op deze vraag was gewelddadig en leidde tot de steekpartij.

Lees ook
‘Hondeneigenaren opgelet’: hondenbrokjes met spelden erin gevonden

Volgens Gregory was het incident een reactie op een aanval van de 51-jarige man, maar dit wordt betwist door zowel het slachtoffer als de officier van justitie. Zij beweren dat de man zijn rug naar Gregory had gekeerd toen hij plotseling werd aangevallen en meerdere malen in zijn nek en rug werd gestoken.

Lees ook
Vrouw geniet misschien net iets té hard van piercing in intieme delen

Gregory betwist dat hij het slachtoffer met een mes heeft gestoken en beweert dat hij hem met de schede van het mes heeft geslagen. De officier van justitie acht dit ongeloofwaardig en wijst op het aantal en de aard van de verwondingen van het slachtoffer, wat wijst op een steekpartij.

De officier van justitie heeft een aanzienlijke straf geëist tegen Gregory, namelijk vier jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf (minus de 477 dagen die hij al in voorarrest heeft doorgebracht) en tbs met gedwongen verpleging. De uitspraak in deze zaak wordt verwacht op 12 juli.

Operatie gaat compleet mis: jongetje 3 sterft na zuurstofgebrek

Ken je haar nog? Ze ziet er nu zo uit!